“Nydelig mat og god service!”
Anmeldelse av Midt i gata

Midt i gata
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Kirkenær
Kjøkken: Pizza, Norsk
Beskrivelse: Midt i Gata er en resturant som ligger midt i Kirkenær sentrum. Her har vi masse å tilby fra klokka 11.00 til 21.00 (02.00)
Anmeldt 8. august 2024 via mobile enheter

Søkte på nett etter spiseplass på Kirkenær og fikk opp «Midt i Gata», for et lykketreff!! Det ble en stor pizza på 2 pers - tenkte vel at det kunne bli mye mat, men vi fikk en av de beste pizzaene vi har smakt!! Ble ikke igjen en smule 😂 Super service og rask levering av mat. Rent lokale og fine toalettforhold. Anbefales å stoppe her!

Dato for besøk: august 2024
Takk, Marianneloeten

Anmeldt 15. mai 2024

Fantastisk og komme tilbake til " hjemme traktene" og få snakket spansk også, gracias por la tardes y mi madres cumleaños, muchas gusta! Gracias, nos vemos 🥳😊😉

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Odyssey405627
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Vi kom slitne innom etter en lang dag på tir og bestilte pizza og hamburger. Maten kom fort og i rause porsjoner. Smakte kjempegodt! Blide og hyggelige folk som jobbet der, rent og ryddig. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, O6329TDanitab
Anmeldt 9. mars 2022 via mobile enheter

Vi kjøpte en Favoritt pizza for å ta hjem. Den var knusktørr. Fullstendig dehydrert. Kjøttet som var på må ha vært mange år gammelt. Tørt og flisete. Kan ikke anbefales på noen som helst måte

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Jorn_Flogstad
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

«Midt i gata» er midt i blinken! God, fersk mat, rask og hyggelig service. Kona lovpriste sin caffe latte. Beskjeden beliggenhet i gata foran Felleskjøpet. Stikk innom!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 408kjellr

Reisende som så på Midt i gata, så også på

Har du vært i Midt i gata? Del dine erfaringer!