Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Møteplass.”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Evensens Bakeri & Conditori
Vurdert som nr. 1 av 1 Dessert i Kirkenær
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Der kan en få kjøpt gode brød og ikke minst wienerbrød . Dem ble Tv2 Godmorgenorge kokk Wenche kjempeglad i også.
Hyggelig lite konditori.
Masse andre gode kaker også.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Randi Stnnøve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 8 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Gode gamle oppskrifter er tatt i bruk igjen.
Fantastiske bakervarer! Tradisjonsrikt sted drevet av familien Evensen i generasjoner.

Dato for besøk: august 2018
Takk, larsmadshuspaaske
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Når du kommer inn kjenner man den herlige lukten av ferske bakevarer. Et koselig lite lokale med sjarm og bakevarer bak glass i disken. Bakt på stedet. Kjøp og ta med eller sitt og ta en rolig stund på stedet. Bakevarerene smaker nydelig og er du i nærheten er det helt klart verdt turen innom.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Tommy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Et kjempekoselig konditori, med deilige kaker og brød Fint å sitte ned inne eller ute om man har tid

Dato for besøk: juli 2017
Takk, melbyjan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Alltid like hyggelig å ta lunsjen på Evensens eller bare stikke innom å kjøpe dagens brød. Blir alltid møtt med et smil og hyggelig betjening. Anbefales både som kafè og for dagens innkjøp av bakevarer!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, rol5dorph
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Evensens Bakeri & Conditori, så også på

 

Har du vært i Evensens Bakeri & Conditori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din