Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke flinke på fiskeretter”
Anmeldelse av Tigersushi

Tigersushi
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Finnsnes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig servitør. Anbefaler ikke fiskerettene. Fisken ok stekt men smakløst. Antagelig bedre på kjøttretter siden de får bra anmeldelse.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Anne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 30 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Kjæmpe god service og helt fantastisk god mat!! kåmmer helt klart tell å besøke tigersushi næste gang man drar innom finnsnes:D

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Esten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

God sushi for take away. Litt dyrt. Raske til å levere når man kommer å bestiller take away. Ikke så veldig stor meny

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Martdj89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Andre gang i området for å besøke familie. Spiste her første gang i septemer -19, og nå i februar. Besøke denne restauranten når man er i nærheten er obligatorisk. Fantastisk sushi! På toppen av lista ved neste besøk i området.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Terje_v_k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Har spist her mange ganger samt at vi har bestilt take away en del ganger. Sushien er kjempegod dersom man liker det, dersom man ikke liker sushi eller vil ha noe annet er thai biffen absolutt å anbefale.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, mla117
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tigersushi, så også på

 

Har du vært i Tigersushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din