Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Sven Roar M
Arendal, Norge
Anmeldelse av Finnsnes Hotell
3,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 269
  • Hotels.com
0.5 km fra Finnsnes Hotell
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 283
  • Hotels.com
0.0 km fra Finnsnes Hotell
Gratis Wi-Fi
Romservice
    12.2 km fra Finnsnes Hotell
    kr 1 192
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 192
    11.6 km fra Finnsnes Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 2 267
    • Priceline
    27.9 km fra Finnsnes Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    kr 1 804
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 804
    35.1 km fra Finnsnes Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Mefjord Brygge overview
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    38.5 km fra Finnsnes Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    74.4 km fra Finnsnes Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Finnsnes
    Anmeldelser (87)
    Filtrer anmeldelser
    87 resultater
    Vurdering fra reisende
    10
    20
    47
    8
    2
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    10
    20
    47
    8
    2
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    611 av 87 anmeldelser
    Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

    Hotellet ligger sentralt og har gratis parkering. Hyggelig resepsjonister når du kommer. Rommet vi hadde var stort og rent. Ingenting å utsette på rommet. Frokosten var noe redusert pga koronatiltak, men var helt ok. Kommer gjerne tilbake hit.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, beatev115
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 12. oktober 2019

    Dette hotellet er et stort pluss! De har gode rom, fin utsikt, ingen lydstøy fra naborommene, og god rengjøring! Bare husk å ta vekk "ikke forstyrr" greia på døra når dere skal på jobb eller ut å utforske byen eller Senja! Servicen er knallgod også! De strekker seg for vi som begynner litt ekstra tidlig på jobb og sørger for at vi har frokost litt tidligere enn vanlig! Middagen på kvelden har gode porsjoner og smaker veldig godt! Servicen er upåklagelig og jeg merker veldig at de ansatte trives der! NB: De har badstue også, er bare å spørre de i resepsjonen om de kan sette den på ca. 1 time før dere vil teste den! Stille og rolig utenfor iallefall på hverdagene, i helgene vet jeg ikke.. :D

    Romtips: De fleste rom er bra vil jeg tro!
    Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Northman85
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. august 2019

    Helt greit hotell i Finnsnes sentrum.
    Vi ankom seint så det var lite igjen på buffeen men det som var smakte godt
    Hyggelig betjening , vi kommer nok til å bruke dette hotellet igjen en annen gang vi er i nord.

    Dato for oppholdet: august 2019
      • Verdi
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Irene J
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

    Hotellet er lett å finne frem til, flott beliggenhet. Følte oss godt mottatt av hyggelig betjening. Rommet var stort, rent og godt vedlikeholdt. Nytt bad. Sengene var utrolig behagelige! Frokosten var det ingenting å si på. Nystekte brød, og pålegg for enhver smak. Egg i flere varianter. Jevnt over veldig rene rom og overflater, to tomler opp fra meg.
    Kommer gjerne tilbake hit :)

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, club_bandit
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

    Helt greit Hotell,men trenger kanskje litt kursing i kundepleie.trenget vel å høyne standard på rommene og service.men helt greit for å overnatte 1 natt eller 2. Bra frokost.ikke så mye fasiliteter.men nå er jo ikke Finnsnes den mest spennende minibyen i Troms heller.å bo på hotell er som mye annet i livet.skal du få lyst å bruke penger på det så må det være veldig bra å du må få lystpå mere 😀 hotellet ligger midt i sentrum så ikke noe å klage på beliggenheten.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Roy N
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser