Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 129
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Hotels.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
eDreamsUSD 129
TravelocityUSD 172
CheapTicketsUSD 172
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (80)
Filtrer anmeldelser
80 resultater
Vurdering fra reisende
8
17
45
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
17
45
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 80 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Grei mottakelse i resepsjonen. Gratis parkering et+. Rommet lå i 3. etasje. Bad greit nok, men varmt vann tok lang tid for å komme frem. Nok en gang må jeg si at overmadrassene er for løse/krøller seg og ikke behagelig å ligge på. Frokosten kunne vært bedre, da de fortsatt hadde porsjonstallerker med diverse på. Selv om myndighetene har sagt at matbuffet er lov igjen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, svenroarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt og har gratis parkering. Hyggelig resepsjonister når du kommer. Rommet vi hadde var stort og rent. Ingenting å utsette på rommet. Frokosten var noe redusert pga koronatiltak, men var helt ok. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, beatev115
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2019

Dette hotellet er et stort pluss! De har gode rom, fin utsikt, ingen lydstøy fra naborommene, og god rengjøring! Bare husk å ta vekk "ikke forstyrr" greia på døra når dere skal på jobb eller ut å utforske byen eller Senja! Servicen er knallgod også! De strekker seg for vi som begynner litt ekstra tidlig på jobb og sørger for at vi har frokost litt tidligere enn vanlig! Middagen på kvelden har gode porsjoner og smaker veldig godt! Servicen er upåklagelig og jeg merker veldig at de ansatte trives der! NB: De har badstue også, er bare å spørre de i resepsjonen om de kan sette den på ca. 1 time før dere vil teste den! Stille og rolig utenfor iallefall på hverdagene, i helgene vet jeg ikke.. :D

Romtips: De fleste rom er bra vil jeg tro!
Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Northman85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

Helt greit hotell i Finnsnes sentrum.
Vi ankom seint så det var lite igjen på buffeen men det som var smakte godt
Hyggelig betjening , vi kommer nok til å bruke dette hotellet igjen en annen gang vi er i nord.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Hotellet er lett å finne frem til, flott beliggenhet. Følte oss godt mottatt av hyggelig betjening. Rommet var stort, rent og godt vedlikeholdt. Nytt bad. Sengene var utrolig behagelige! Frokosten var det ingenting å si på. Nystekte brød, og pålegg for enhver smak. Egg i flere varianter. Jevnt over veldig rene rom og overflater, to tomler opp fra meg.
Kommer gjerne tilbake hit :)

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, club_bandit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser