Første besøket vårt her på Elgå.
Hyggelig vertskap.
Leide båt og fikk fisket oss deilig ørret og røy til middag.
Redskap var oter.
Dorget litt, men det ble ikke noe resultat.
Hit kommer vi gjerne igjen.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Første besøket vårt her på Elgå.
Hyggelig vertskap.
Leide båt og fikk fisket oss deilig ørret og røy til middag.
Redskap var oter.
Dorget litt, men det ble ikke noe resultat.
Hit kommer vi gjerne igjen.
Fin plass. Fine turmuligheter i området. Mye båter å se på Femund. Flott natur. Minus for sanitær. To stk wc og en dusj til hvert kjønn. Slutt på det varme vannet midt på dagen. Men rent og pent .Til tross for minuset for det sanitære veier omgivelsene og selve plassen mer. Kommer gjerne tilbake
Nydelig sted, vært her 16 ganger tidligere. Herlige omgivelser. Fin brygge til egen båt på campingplassen. Enkle campinghytter med det man trenger. Rent på sanitæranlegget. Kort vei til matbutikken og brygga hvor Fæmund II går. Fantastisk utsikt over solnedgang nord for campingplassen.
Flott camping med fantstisk beliggenhet helt nede ved Femunden. Veien stopper ved campingen så du opplever ingen sjenerende bilstøy. Gangavstand til Elgå. Dette er en familiedrevet camping med veldig hyggelig betjening som er klar til å hjelpe deg med det meste. Campingen er også et veldig bra utgangspunkt for dagsturer i Femundsmarka nasjonalpark. Kan absolutt anbefales hvis du er har lyst til å oppleve Femundsmarka, men vil bo med litt bedre fasiliteter enn telt i skogen.