Artig cafe/museum/butikk. For en samling av retro amerikanske biler og bilder og andre ting!
Gøy å besøke for både store og små :) vi spiste nuggets!
Kult lokale, maten er dessverre veldig overpriset.
Burger var totalt smakløs, og milkshake liten og kjedelig til prisen. Kan ikke anbefale dette stedet da kvaliteten var mye dårligere enn forventet. Pluss for god chips. Thats it
For en plass dette har blitt!! Meget spesiell plass som stadig utvides. Sikkerlig amerikansk inspirert interiør spesielt på American Dinner stedet. Dog smalt og enkelt mat konsept. Vi spiste Farmers Bopper hamburger med FP og løkringer. Nydelig hamburger. Andre person spiste Ranch salat med kylling. Kjempegod den også. Vi ble gode og mette.
Den andre delen er da Lysfabrikken som har utrolig mye fint å by på. Mange gode gavetips der! Til og med et museum i etasjen over med ting fra 50 tallet.
Et hus som inneholder mange morsomme ting både å kjøpe og se på og meget hyggelig betjening.
Et besøk anbefales. PS: Ha god tid når du stopper der.
Dette er et sted vi har kjørt forbi mange ganger, men denne gangen hadde vi bestemt oss for å stoppe og bruke litt tid her. Vi fant en pussig blanding av stearinlysbutikk, amerikansk diner, og museum med ting fra etterkrigstiden. Mye artig å se på, god mat og masse fine stearinlys å kjøpe. Det ser ut for at stedet fortsatt er under utbygging, så vi kommer nok til å stoppe her flere ganger.
Etter å ha kjørt forbi dette stedet flere ganger stoppet vi der i dag uten å ha noen forventning til hva vi ville finne. Og vi angrer ikke. En butikk full av nydelige stearinlys i alle farger og fasonger, usa inspirerte skilt, leker og andre rariteter for å nevne noe. En amerikansk diner og et museum fylt av ting fra 50-60 tallet. Vi koste oss når vi gikk rundt og så på alt som er der. Anbefales.
Dette er et særpreget og overraskende sted med servering, museum og lysfabrikk. Skikkelig amerikansk med 50 talls interiør og american diner! Greie priser på mat og du får svært god mat også!! Anbefaler å stoppe her. En opplevelse!!!