biffen
Málaga, Spania
1,0 av 5 boblerAnmeldt 31. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Aldri dra hit! Med mindre du vil få lungekreft
Ljuvlig vårvinter på nya terassen.
    0.3 km fra Le Ski Lodge & Steakhouse
      59.7 km fra Le Ski Lodge & Steakhouse
      61.2 km fra Le Ski Lodge & Steakhouse
      Se flere hoteller i Storlien
      Anmeldt 27. mars 2024

Maten er kald! Etter 40 minutter ventetid!
      Benkene er skjeve mister gjenstander på gulvet gjentatte ganger. Hun i baren viser seg å ikke gidde å gjøre noen ting med det men heller bare le meg opp i ansiktet
      Gulvene er klissvåte av en slags blanding av dovann å urin skoene mine ble våte å jeg ble nødt til å kaste både skoene å sokkene under!

Dato for oppholdet: mars 2024
      1  Takk, Toffen87
      Anmeldt 27. januar 2024

Dette er det verste jeg har smakt betalte mange hundre kroner for en pizza og det var fryst sopp på den og masse hår og bunnen i midten var fryst så jeg anbefaler på det sterkeste og gå til restauranten 10 meter unna le ski altså Sylvia kanonbar og jeg trenger ikke engang å snakke om doene det var piss på hele gulvet og skit på dolokket! Takk for meg!

Dato for oppholdet: januar 2024
      1  Takk, Gabriel R
      Anmeldt 27. august 2023

dårlig renhold skittent bestikk og toalett klissete gulv og gå på hamburger kjøttet har blitt erstattet med billig kjøttkake siden sist besøk og var maten var svært sterkt krydderet maten smakt generelt vondt

Dato for oppholdet: august 2023
      1  Takk, Companion30255513123
      Anmeldt 27. mai 2022

Slitt og gammelt, trenger renovasjon.
      Betjening var hyggelig, selv om noen ikke kunne norsk.

Det var 4 bord som hadde folk, men vi ventet i 50 minutter på Hamburgeren, noe som er langt over godkjent. Den var trolig hjemmelaget, og var helt ok. 150g. Bestiller du en 300g, så får du to stk oppå hverandre. Tykk og saftig, men smakte litt billig. Shipsen var salt og god, og store 👍 Pizzaen var fullstendig i nedre kategori. Den var alt for salt, lite luftig, for mye tomatfyll, ikke saftig, ugjevnt stekt og kantene var helt svidde. (brune)
      Denne burde krediteres 😁

Min datter er ekspert på Pizza, og sa den kunne få 2 av 10 påeng. Absolutt grusom!
      Musikken i rommet var greit, passe lydnivå med flott spisemusikk. Prisene er litt over normalt høy.

Smart tips, se innom Kanonbaren som ligger 170meter unna, det er er det lynkjapp servering, hyggelig betjening, maten er ikke gourmet,, men er godt fornøyd med å spise der. Ok atmosfære.

Dato for oppholdet: mai 2022
      Takk, Mrdon_spain
      Anmeldt 13. februar 2022 via mobile enheter

Dette er et gammelt hotell som har kjøpt nye senger og flanellgardiner. Utestedet holder deg våken til klokka ett på natten, så vil ikke anbefale overnatting her på helg for familier eller hvis du vil sove før. Lite fleksibel betjening i frokostsalen.

Dato for oppholdet: februar 2022
      Takk, Heidi V