Frode M
      Frukostbuffe
      66.6 km fra Hotel Dorotea
      Se flere hoteller i Dorotea
      Anmeldt 1. august 2019

Beliggenheten er ok, men det er det verste hotellet vi noen gang har overnattet på. Rommet kunne minne om et bakgårdshospits fra gamle Øst-Europa. Fullstendig nedslitte møbler som ikke fristet til å sitte i. En svart-hvit tv som var fra langt tilbake i forrige århundre med kun èn svensk kanal og fjernkontroll som ikke virket.
      Det er frekt å kreve 1000 SKR for dette. Unngå dette hotellet.

Romtips: Ikke velg dette hotellet - kjør videre.
      Dato for oppholdet: juli 2019
      Takk, oindlar
      Anmeldt 28. august 2018

Fin beliggenhet, men hotellet er i en elendig tilstand. Lite meget gammelt mini tv på rom, dårlige gamle senger og slitt inventar sammen med eksteriør som også trenger opp pussing. Hunde vennlig! Bra parkering. Frokost bra, dagens middag var mindre bra.

Dato for oppholdet: juli 2018
      1  Takk, Ole H
      Anmeldt 25. juli 2018

Hotel Dorotea ligger noe "avsides" til midt i de svenske skogene, dog med fin beliggenhet nær vannet. Vi måtte ta en overnatting her på vei nordover, og kom inn på hotellet nærmere 23:00 på kvelden. Hotellet hadde stengt kassen, men det var ingen problem å få et rom og betale ved utsjekk. Rommene bærer preg av slitasje og noe lav standard. Sengen var særdeles hard, og det føltes litt som å være på leirskole. Frokosten er helt OK, med et greit utvalg brødmat, frokostblandinger, pålegg og varmmat.

Dato for oppholdet: juli 2018
      1  Takk, Tron N
      Anmeldt 19. juni 2018

Blev bestilt på telefon fra Junkerdalen. Hyggelig dame på telefonen. Da vi kom frem var døren låst, men det var et telefonnummer som måtte ringes. Igjen en hyggelig dame på telefonen, " det er en postkasse på høyere side av døren med en kodelås, slå denne koden og du kan åpne og finne din nøkkel. Det gikk greit. Litt rufsete rundt omkring, pent rom men slitte møbler. Frokost på morningen, eller ble det noen frokost. Jeg var ikke blandt de første på morningen, men dog..... Min kone fikk resten av eggerøren og vi delte 3 skiver bacon. Lite annet pålegg, iskalde kokte egg, men kaffen var varm.

Dato for oppholdet: juni 2018
      • Reisetype: Reiste med venner
      Takk, asle630
      Anmeldt 28. juni 2015 via mobile enheter

Dårlig standard. Restaurangen var bortleid så vi fikk ikke kjøpt noe middag på kvelden vi kom. Frokosten sto i et kjøleskap. Den måtte vi spise på rommet da vi møtte stengte dører i restaurant og resepsjon på morgenen. Flasker og søppel fra kvelden før var ikke ryddet. Et hotell jeg ikke vil besøke igjen.

Dato for oppholdet: juni 2015
      2  Takk, Fru Sinikka Nop... L