Terje J
64.5 km fra Baldersnas Herrgard
17.8 km fra Baldersnas Herrgard
63.0 km fra Baldersnas Herrgard
70.9 km fra Baldersnas Herrgard
Välkommen till Ulkeröds Gård med annor från 1600-talet.
41.6 km fra Baldersnas Herrgard
Se flere hoteller i Dals Langed
Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Bryllupsfest for datter og svigersønn, planlagt i lang tid og utsatt to ganger pga pandemien. Stort arrangement med familie og venner fra inn- og utland. Stedet og betjeningen leverte prikkfritt på alle måter, så alle fikk en opplevelse vi kommer til å huske resten av livet! Tusen takk! Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Øivind S
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Vi oppholdt oss på Baldersnäs fra søndag til tirsdag. Stedet har et klassisk gammelt interiør og utrolig vakre naturomgivelser, med et vell av store løvtrær og alléer.
Middagene med tilhørende vinpakke smakte fortreffelig. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 408kjellr
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Vi valgte å stoppe her og feire vår bryllupsdag, drink før maten, 3 retter middag med mere.
Den mest fantastiske servicen vi har fått noen plass og et måltid som du må oppleve får å skjønne hvor fantastisk det er.
En Herregård som det absolutt er verdt å besøke 👍

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, kjell1962
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk herregård. Nydelig lunsj. Brukt mye til bryllup. Vakre omgivelser i vakre Dalsland. Brukt til forskjellige utstillinger. Feks Jul på Baldersnes
Anbefales ,Må oppleves. Fantastisk natur ,med brygge til båtgjester . Mulighet for overnatting med bobil.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 987hildej
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Kom når det var mørkt og regn. Dro når det var lyst og regn. Flott beliggenhet med god service. Moderne rom på nedsiden av gamlehuset. Be om å få rom i selve herregården og få gode viber. Vi lå i noe varmt i moderne rom med lufte muligheter gjennom terrassedør. Ingen lufter rommet gjennom en dør på bakkenivå i de dype skoger i Sverige. Ulv, huggorm, nøkken og igelkotter kan gå RETT inn. Her vil jeg tilbake i godvær og få sett meg rundt. Masse turmuligheter og ting man kan gjøre. Rene og pene rom. God men litt lite utvalg til frokost. Egg og bacon m kaffe er jo egentlig helt ok frokost så jeg skal ikke klage.
Men frokost fra 0700-0900 er tidlig, sove litt ekstra er jo noe av bonusen v hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, 740larserikb