Jeg brukte ikke lang tid på Muscle Beach, men det er interessant å oppleve stedet som Arnold Schwarzenegger har gjort verdenskjent. Det er enkelt å komme til med bil, eller via en spasertur langs stranden.
Hørt og sett det på TV men det var litt mer slitt nå. Men uansett en opplevelse av å ha hvert der og sett det selv.
Ble litt skuffet over muscle beach. Har hørt mye om plassen, samt sett det så ofte på filmer.
Var i grunn ikke så veldig spesielt. Det var noen aktiviteter, samt treningsapparater - men ganske lite folk.
Greit å bare gå forbi å se om man er i nærheten
Kjent must see fpr arnold fans. Men slitt og uten de større bodybuildere. Artig men modent for fornying?
Var her i 96 og besøkte samme stedet. Siden den gangen synes jeg stedet har forfalt og mistet den "sjarmen" det hadde. Vi var der 20 min etter åpning, det vil si klokken 09.20, men det var ikke mye aktivitet. Synes ikke dette var mye å få med seg, men det kan være at opplevelsen hadde vært en helt annen om det hadde vært full aktivitet...
Hvis du liker å glo på sterke mennesker som trener er dette stedet for deg. Her kan du møte andre likesinnede og samles for å bli underholdt og ikke minst misunnelig.