En fantastisk dag som VIP, verdt hver en krone!
Vi var litt nølende til prisen, men tenkte at vi kommer nok aldri tilbake hit så best å utnytte muligheten. Og det var virkelig verdt det! Først parkerer du med valet-parkering, og slipper lang gåtur inn til parken. Du blir tatt i mot som en stjerne, skysset rett inn på et rolig område som servere nydelig frokost og har alle tenkelige småting som man kan trenge. Du møter din egen guide, som legger opp dagen slik at du får med deg alt. Parken fyltes opp med folk når den åpnet og køene er lange. Guiden tar deg til hver attraksjon og setter deg nesten rett ned i setet. Foran alle som står å venter i kø. Tror det lengste vi ventet var 2 minutter for en tur å starte. På denne måten får du med deg alle «rides» i løpet av en runde. Det er kun VIP med guide som får bruke de spesielle bakdørene til hver attraksjon. Og det beste av alt, guiden holder vesken/sekken din mens du er på attraksjonen!
Etter å ha vært innom alle kriker og kroker av fornøyelsesparken, venter an fantastisk lunsj på en av resturantene. Alt du kan ønske av mat og drikke i en time, himmelsk! Så går ferden videre til en eksklusiv privat tur ned til filmsettene. Her venter flere små overraskelser og kanskje får du se innspillingen av en kjent serie eller en film.
Alt etter som når på dagen du får din guide (vi fikk han kl 1200-1800), får du tid både før og etter til å besøke de delen av parken som du selv ønsker. Men, da må man stå i samme kø som de som har express-pass. For oss ble dette enda en grunn til at VIP turne var verdt hver en krone. Tenk å bli behandlet som stjerner og få gå rett på hver eneste attraksjon!