jepStavanger
Stavanger
2,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
2,0 av 5 boblerRom
patrick_nee1, Director Of OperationsHotel Erwin Venice Beach, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. jan. 2019
Thank you for taking the time to review our hotel. We are disappointed to see that you experienced multiple issues during your stay here, and it is unfortunate that we did not have a chance to resolve them while you were still with us. Please accept my apologies. I assure you that this is not up to our standards, and we hope you return sometime to take advantage of our wonderful location. Thank you again for your feedback, as we intend to use it to follow up and ensure that such issues are prevented in the future.

Thank you for staying with us.

All the best,

Se flere hoteller i Los Angeles
1 557
1 557
Anmeldt 15. februar 2017 via mobile enheter

Avslappet, kult, hippt, rent, ujålete, stilrent, moderne lite hotell med knallbra beliggenhet. Surfer-stil, uten å være rufsete. Rene store og lyse rom med deilige balkonger mot havet og stillehavsbris. God seng og et utvidet tilbud av snacks, strndutstyr og drikke i minibar på rommet. Hva med solkrem om solbriller feks?
Utrolig stilig takterrasse med lounge og bar m/gode drinker. Her kan solnedgangen nytes og man ser det yrende folkelivet nede på Venice Beach. Koselig frokost-restaurant på bakkeplan, med god mat og småretter. Herlig service. Dette kan virkelig anbefales på det varmeste!
Passer for familier, par, venner. Enjoy.

Dato for oppholdet: februar 2017
Takk, sigridedinh
Anmeldt 26. juli 2016

Vi bodde på Hotel Erwin ved vårt første besøk i Los Angeles juli 2015. Vi bodde på dette hotellet i 4 netter og trivdes hele tiden. Vi bodde på rom med balkong og utsikt over strandpromenaden - fantastisk! Vi opplevde spesielt servicen til en av restarantens servitører, Marisol, som utmerket. Hun var meget serviceinnstilt og et varmt menneske. Vi håper hun fortsatt trives i jobben sin på Hotel Erwin - denne damen fortjener forfremmelse, og Hotel Erwin kan takke henne for at vi er så fornøyde med vårt opphold.

Rommet var grei størrelse, urbant. Gratis valet-parking - topp! Vi kommer gjerne tilbake.

Romtips: Anbefaler rom med balkong og utsikt over strandpromenade.
Dato for oppholdet: august 2015
Takk, 326Charlotte
Anmeldt 6. august 2015 via mobile enheter

Kan virkelig anbefale dette hotellet som ligger nydelig til med utsikt ved Venice Beach. Moderne, rent, smakfullt, morsomt. Hyggelig og serviceinnstilt personale. En breathtaking utsikt fra den kule baren og loungen på taket. Gå ikke glipp av solnedgangen derfra. Et prisvennlig og annerledes hotell som du garantert vil huske. Bed and breakfast feeling. God frokost i restauranten i første etasje. Anbefales! Bodde her i to netter og vil gjerne reise tilbake.

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Sigrid H
Anmeldt 23. juli 2015

Hotellet ligger nær stranden på venice Beach og fremstår som et av de beste i dette område. Flott takterasse som har musikk som høres godt i de øverste rommene. Bra resturant i første etasje. Relativt dyrt, men sett i forhold til andre hoteller av bra standard så var det ok. Bra rom.

Romtips: Øverste etasjer har balkong, men også mest støy fra takterassen.
Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, RosslandR
Anmeldt 9. september 2014 via mobile enheter

Hotellet ligger rett ved Venice Beach og det er derfor vi valgte den. Prisene er for høye for service og standard, men det kompenserer seg med beliggenhet og utsikt (mot Venice beach og havet).
Det er et populært sted spesielt for unge å gå på toppen (rooftop high) der det er bar og man kan drikke og spise, sitte eller stå og snakke og nyte utsikten, men den er veldig overdrevnt. Du må opp der veldig tidlig for å få deg plass å sitte, det blåser veldig mye noe som gjør det kjølig, og det bråker mye utover kvelden (om du vil legge deg tidlig)!
Synes vi hadde bedre utsikt og komfort fra veranda til hotellrommet i sjette etasje...
Service vi fikk av vaktene, resepsjonen og restauranten var ganske bra. Parkering er litt overpriset men da er bilen safe i garasjen.

Dato for oppholdet: september 2014
Takk, 86jonasberg