KSlettevold
54.3 km fra Haugastøl Turistsenter
47.0 km fra Haugastøl Turistsenter
Se flere hoteller i Haugastøl
Anmeldt 1. august 2020

vi var 4 par som ankom tidlig en søndag ettermiddag, fikk sjekket inn på to firemanns rom .... to par fikk utlevert sine sykler, god informasjon om alt som gjelder rallarturen,.... flotte rom med utsikt utover vannet, rene og pene med allt tilgjengelig i rommet

Romtips: rom med utsikt mot vannet er å foretrekke
1  Takk, Berg F
Anmeldt 6. september 2019

Unge pensjonister på tur med tre voksne døtre opplevde Haugastøl Turistsenter som et perfekt sted å bo når vi skulle sykle Rallarvegen. Vi kan nesten ikke beskrive hvor flotte disse tre dagene var. Leiligheten var veldig fin, måten var førsteklasses, vertskapet stod på og gjjoorde alt for at vi skulle ha det bra. Sykkelturen i strålende vær ble en opplevelse vi bare må være dypt takknemlige for å få oppleve. Alt var rett og slett topp!

Takk, SiriMay
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Foruten at lån av sykler med tilrettelegging av togbilletter med mer fungerer som forventet opplevde vi også høy serviceinnstilling når tog ble kansellert. De ordner opp, booket om og informerte via SMS mens vi var uenig syklet. Når vi kom tilbake stod de klar for å hente oss på togstasjonen.
Maten de serverer er med lokale råvarer og i topp klasse.
Rommene er romslige og med eget kjøkken.
Anbefales.

1  Takk, tomvidarl
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi var en familie på tre voksne pluss en hund. Mottakelse, service, leiligheten og ikke minst middagsbuffeten overgikk våre forventninger. Vi hadde bare booket for en natt men hit kommer vi gjerne tilbake!

Takk, 698heidim
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde Rallarpakke og bodde 2 netter her. Vi syklet herifra første dag til Finse. Og andre dag tog vi toget et stykke. Flott service og god mat. God informasjon. På rommet var det lite tørkemulighet og de 2 sengene som sto hver for seg var litt harde. Kunne vært overmadrsss. Ellers var alt helt topp her.

Dato for oppholdet: september 2018
2  Takk, lisemetteh