Victoria S
Dato for oppholdet: juni 2019
12.4 km fra Havila Hotel Raftevold
54.1 km fra Havila Hotel Raftevold
26.0 km fra Havila Hotel Raftevold
View from the veranda alt. 2.
38.1 km fra Havila Hotel Raftevold
50.6 km fra Havila Hotel Raftevold
31.4 km fra Havila Hotel Raftevold
38.5 km fra Havila Hotel Raftevold
Front
52.8 km fra Havila Hotel Raftevold
Se flere hoteller i Grodas
Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Skulle ete ein bedre middag med familien, men det vart brått endring i.
På buffeten var det kun kald svinesteik, inntørka fisk og nokre poteter.
Eit snevert utvalg av kaldretter.
Deserten såg ut til å vere henta frå eitt barneselskap. Alt i alt, dyrt, smaklaust og lite vellykka.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Stoveren
Anmeldt 27. september 2018

Hotellet var superkoselig:) Bra beliggenhet, fin utsikt, vi betalte ekstra for sjøutsikt. Rommet var veldig fint. Moderne og rent. Det eneste som trakk ned var maten. Det var buffet til middag og frokost, og den var egentlig ikke så god og ganske dårlig utvalg.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Mariee80
Anders A, Daglig leder på Havila Hotel Raftevold, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2018

Hei,
Takker så mye for tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på!
Jeg beklager att maten ikke stod til forventningene.
Jeg har tatt dette videre med kjøkkensjefen, og vi håper vi kan ønske dere velkommen ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Anders

Anmeldt 8. august 2018

Vi hadde bestilt dette overnattingsstedet på grunn av beliggenheten og utsikt over vannet. Når vi fikk rommet viste det seg av vi var plassert på feil side av hotellet med utsikt over parkeringsplassen. Vi tok kontakt med resepsjonen og feilen ble umiddelbart rettet. Rommet vi fikk var rent og pent og med en fantastisk utsikt ut over Hornindalsvannet. Buffet om kveld og frokost ble servert av hyggelig personale og fremdeles med den vakre utsikten. Maten var veldig god. Dette stedet besøker vi gjerne igjen.

Romtips: Bestill gjerne rom med utsikt over vannet, da kommer dere bort fra veistøy.
Takk, LightPacker799301
Anders A, General Manager på Havila Hotel Raftevold, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018

Hei Bjørn Atle,
Tusen hjertlig takk for en så hyggelig tilbakemelding. Vi setter virkelig pris på det.
På vegne av Team First Hotel Raftevold ønsker jeg deg hjertlig velkommen tilbake hit til oss!

Med vennlig hilsen,
Anders Aarebrot
Daglig leder

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Overpriset Kafeteriamat til restaurant priser.kr 750 for liten buffé inkl 2 stk 0.25 l brus, kaffi skulle de ha ekstra for.ellers var maten smakløs og fantasiløs, torsken var tørrkokt som skinken også var. Stay away

4  Takk, Harald B
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Dårlig og meget dyr søndagsbuffet. Prisen burde gjenspeilet kvalitet på maten, det er langt fra tilfelle her. Dårlig utvalg, tørr mat og lite koselig lokale. Betjeningen var imidlertid høflige og blide.

2  Takk, 223linev
Jens19812013, Manager på Havila Hotel Raftevold, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018

Hei, vi har dessverre ikke noe Søndagsbuffet på First Hotel Raftevold.