Det er ingen tvil om at stranden er bra, men utenfor sesongen er det for kaldt til å bade. For meg er dette i tillegg kanskje verdens mest kjente strand. Parkering er det rikelig av, men det koster.
Ypperlig sted å bade med svømmedyktige barn/ungdom. Ryddig og flott strand. Greie parkeringsmuligheter. Obs: ikke parker etter Kl 20!! P-plassene ved stranda stenger da!
En flott strand, rent og ryddig. Fine sykkel og gangmuligheter langs stranden. Fine forhold for surfing.
Stranda ligger nordover langs kysten og strekker seg flere kilometer. I starten av stranda finner man den piren mange kjenner fra filmer og bilder, med pariserhjul og tivoli. Her finnes også noen souvenirbutikker og spisesteder. Langs hele stranda er det mange muligheter for å parkere. Det koster noen dollar. Stranda er flott og velholdt, og den er lett gjenkjennelig fra filmer og serier på TV. Dette er en bra, hyggelig og rimelig attraksjon i Los Angeles.
Santa Monica Pier og Beach hører sammen, du må oppleve begge. Veldig fin strand, som blir holdt ren og fin 😊
Flott stor strand. Rent og pent. Svært dyrt å leie solstoler, billigere å kjøre selv! Merkelig å observere, kun en cafeleverandør langs standen, ingen kiosker, ingen som solgte drikke ellers. Hvor er samspillet offentlig og privat? Burde være konkurranse om å selge mat og drikke og ikke minst solstoler. Mer enn nok plass til å tillate dette. I Europa får vi til begge deler, offentlig gratis strand samt privat kommersiell med solstoler langt rimeligere med god servering. Skjerp dere california