Ta gjerne turen på kvelden å få med deg en fantastisk solnedgang i vest med bryggesang og en fantastisk stemning.
Hele bukten er en stor sandstrand og det er parkeringsmuligheter overalt. Stranden er stor, og beveger du deg bort fra piren er det lite folk
Det kan være en flott plass å besøke i strålende solskinn, men bortsett fra at jeg har sett mange filmer og serier spilt inn her, var det lite spennende å se.
Det her er et sted man bare må dra til når man er i LA. Vi parkerte i byen og gikk ned. Men det var mye ledig parkering på stedet også. Fin utsikt og strand. Men det var veldig mange mennesker så "wow" effekten blir litt borte.
Kom med bil her Så mye folk at vi hadde problem med parkerings plass.Det gikk en stor bro over vegen Kjørte langs en veldig bred strand
Solen kom ikke helt igjennom disen når vi var her, men for en strand! Sanden en er fin, stranden er enorm, vannet litt kaldt, men det var som forventet allikevel varmere enn ellers på vår tur langs kysten. Veldig fint sted å ta med ungene, men pass på i de store bølgene.