Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anne K
Anmeldelse av Shore Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tom R, Front Office ManagerShore Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. jan. 2019
Dear Anne K,

Thank you for staying with us. Wonderful to hear Kirstie was so helpful.

Happy to hear you had a great time.

Sincerely,

Tom R.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 4 754
kr 4 272
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
0.1 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
kr 6 473
kr 5 657
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 6 364
  • Hotels.com
0.2 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Pool
kr 8 699
kr 8 096
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Skyscanner.com
0.8 km fra Shore Hotel
Svømmebasseng
Ved stranden
kr 3 803
  • Hilton
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.6 km fra Shore Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
kr 5 449
Bestill nå med Marriott Bonvoy
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 5 378
  • Hotels.com
0.5 km fra Shore Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
kr 7 250
kr 7 011
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • designhotels.com
    kr 7 250
0.9 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 3 409
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
1.3 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Romservice
kr 3 503
  • Booking.com
  • Hampton
  • Hotels.com
0.5 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 2 240
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3478.8 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Queen Guest Room
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 383
  • Algotels
4.1 km fra Shore Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Santa Monica
Anmeldelser (6 389)
Filtrer anmeldelser
6 389 resultater
Vurdering fra reisende
4 689
1 091
341
136
132
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 689
1 091
341
136
132
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 6 389 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2017

Bodde på hotellet under ferieopphold med mine to døtre. Hotellet er stilfullt og servicen god. Rommet var romslig, komfortabelt, rent og pent. Svært gode senger. Hotellets beliggenhet var perfekt både for strand-opplevelser og shopping. Gangavstand til det vi trengte under oppholdet.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, ja9cke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear Janicke B,

Thank you for taking the time to write this 5 star review! We are happy to hear that you enjoyed the rooms and found our location so convenient! We hope you chose us again the next time you find yourself in Santa Monica.

Dasha Liutikova
Guest Services Supervisor

Green Fact of the Day: Reduce, Reuse and Recycle! Trash and recycled disposal containers are used in all public areas and guest rooms at Shore Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Dette var et innbydende hotell, med en flott og sentral beliggenhet i Santa Monica. Det er sånn sett ikke et spesielt billig hotell, men allikevel verdt pengene. Det var flotte rom, en god restaurant med variert meny og gode senger. Personalet var veldig imøtekommende og service innstilte. Gratis wifi på rommene også. 😊👌🏻

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 8. august 2017
Google-oversetting

Dear eboe70,

Thank you for taking the time to share your feedback! We are happy that you felt you received value from your experience with us. We are consistently striving to make our guests feel like family! We hope to see you again on your next trip to Santa Monica.

Kind Regards,

Dasha Liutikova
Guest Services Supervisor

Green Fact of the Day: Reduce, Reuse and Recycle! Trash and recycled disposal containers are used in all public areas and guest rooms at Shore Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2017 via mobile enheter

Alt var meget bra på mitt 2 netters opphold. En får servert sjampis ved innsjekking, flotte moderne rom, de fleste med utsikt mot stranden. De har et lite baseng, men det er ikke for å svømme i, heller einet for barn da det er meget grundt. Super hyggelig personale.

Det enedte minus er en lite korselig bar/frokost rom. Tror de bruker dette rommet som møterom, bar og frokost rom og da er deretter like lite korselig.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Pingjijo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aaron P, Guest Relations Manager på Shore Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2017
Google-oversetting

Dear Pingiji,

Thank you for leaving a review of the hotel. We appreciate your kind words about the staff. We hope to have you back to the hotel soon.

Kind Regards,

Aaron Peaslee
Director of Guest Services

Green Fact of the Day: Reduce, Reuse and Recycle! Trash and recycled disposal containers are used in all public areas and guest rooms at Shore Hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2017

Beliggenheten til dette hotellet er helt topp, bare restauranter og barer i samme gate. -3 min gange til gågate og alt av butikker, samt Santa Monica Pier.
Rent og pent hotell, meget hyggelig ansatte, flotte rom med god seng, bra og gratis wi-fi og sjampis ved innsjekking. Bor her gjerne en gang til.
NB: det er glassvegger inn mot dusj og bad med mulighet for å kjøre ned en skjerm.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, jimjJ8140GA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aaron P, Guest Relations Manager på Shore Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2017
Google-oversetting

Dear jimjJ8140GA,

Thank you for taking the time to complete our survey and write a review of the hotel. We are so happy you enjoyed your stay. We look forward to having you back at the hotel.

Kind Regards,

Aaron Peaslee
Director of Guest Services

Green Fact of the Day: Our water dispenser used in the Gym tracks the number of plastic bottles not used by re-using your own. (Thousands have been saved)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2016 via mobile enheter

Kunne ikke funnet et bedre hotell, utrolig stilige rom, relativt nytt hotell med kult konsept. Ble mottatt i resepsjonen med champagne. Baren og bassengområdet utenfor er veldig flott. Beliggenheten er perfekt for både shopping og strandliv. 2 minutter å gå til shoppinggaten og 1 minutt til stranden. Kommer tilbake!! Litt dyrt, men verdt hver en krone.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tonet947
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aaron P, Guest Relations Manager på Shore Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2016
Google-oversetting

Dear Tone T,

Thank you for taking the time to review the hotel! It is always nice to hear that our international guests enjoy our service. We hope to have you and your family back next time you are in Los Angeles.

Kind Regards,

Aaron Peaslee
Director of Guest Services

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser