Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk ”
Anmeldelse av Din Tai Fung

Din Tai Fung
Få mat levert
Vurdert som nr. 5 av 631 Restauranter i Torrance
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Tilfeldigvis gikk vi forbi denne restauranten en regnværsdag og det ble vi veldig glad for.
Vi ble tatt godt i mot, veiledet av en dyktig og hyggelig servitør. Drikke ble servert umiddelbart og maten kom rykende varm i raskt tempo. Og for en smak, helt fantastisk. Vi spiste ulike dumplings, noe grillet og noe grønnsaker. Vi har allerede bestemt nytt besøk om to dager. Ikke rart at de har en stjerne i Guide Michelin. Det er den beste kinesiske restauranten jeg har besøkt på mange år.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Pauline0429
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 143 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: desember 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: november 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. september 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. mars 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Din Tai Fung? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.