Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superkoselig og enkel restaurant sentralt i Jomtien”
Anmeldelse av Sandbar By The Sea

Sandbar By The Sea
Vurdert som nr. 5 av 93 Restauranter i Jomtien Beach
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. november 2018

Vi benyttet restauranten mer eller mindre som et fast lunchsted. Gode og rimelige retter.Hyggelig betjening og alltid fin og rask oppfølging. Rolig atmosfære, nær strand og lite trafikkert gate. Fantastisk dessert som kan anbefales her, nemlig Sticy Rice with mango.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Øyvind B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
830stanleyp, Owner på Sandbar By The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Thanks for your kind review and so happy to hear that you have enjoyed your visits to Sandbar by the Sea. Best wishes and look to welcome you back shortly.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (581)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 581 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

En koselig restaurant som jeg har besøkt mange ganger som er rett med stranden Jomtien/Dongtan Beach. Koselig atmosfære der man kan sitte ut å spise god mat og nyte et glass vin å høre bølgeskvulp fra havet.
God mat og drikke for enn rimelig penge.
God iskaffe også.
Har levende musikk av og til.
Hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, wenchelise66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandbarbythesea, Owner på Sandbar By The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Thanks for your kind comments and review. We appreciate your visit and look forward to servicing you again in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2018 via mobile enheter

God stemning i helgene når de har live musikk. Men OBS! De stenger kl. 22! Man skal gi seg når stemningen er på topp, men det gjelder ikke restauranter! Når hovedartisten ankommer 21.35 blir det litt feil. Men ellers helt topp. Vi spiste Sandbar Resopy kylling i grønn karri. Den var nydelig, kanskje litt søt. Men anbefales!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, AntonEng1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stanley P, Owner på Sandbar By The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. februar 2018
Google-oversetting

Thanks for your comments and review and hope to welcome you back in the near future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2017 via mobile enheter

Denne restauranten har blitt en av våre absolutte favoritter på Jomtien/Dongtan Beach. Det er vel nesten ingen restaurant som ligger så nærme havet som den, en kan høre bølgene slå.
En sitter ute og ser stjernehimmelen men en nyter god og rimelig mat! En kan godt nyte et glass eller to med vin. Husvinen koster 850 Baht for en flaske.
Flere dager er det musikk. Bandene er av meget høy kvalitet.
Anbefales!

Dato for besøk: november 2017
Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stanley P, Owner på Sandbar By The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2017
Google-oversetting

Much thanks for your kind comments and we indeed pride ourselves to offering quality cuisine and drinks. Our sincere gratitude for your patronage and support.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Jeg satt med noen venner og familie og skulle spise lunsj, denne lå langs strand promenaden og så helt Ok ut. Jeg bestilte en plane cheeseburger og sa at det skulle <kun ost og ingen dressing> og når den da kom var den med dressing kald løk tomater og mye annet, og jeg ga dem beskjed om at jeg ville ha den plane. Etter at de tok den tilbake hadde de tatt den ut i baren tok av alt sammen uten hansker eller å ha vasket hendene, kommer til bake med dressing på. Jeg spør om de kan lage en ny, og hun skjønte ikke et ord engelsk, de kommer tilbake med den nok en gang hvor de skiftet brød og lå en kald ost oppå dressingen. Etter dette var alle andre ferdig med å spise, de syntes maten var både dårlig og helt Ok, men servicen var helt forferdelig, hvor de ikke kunne et ord Engelsk, og virket ganske sure.

ANBEFALES IKKE, FORFERDELIG SERVICE OG MAT.

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Mathias02102
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stanley P, Owner på Sandbar By The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2017
Google-oversetting

DONALD J TRUMP ?? Not sure if you are for real or what....but seems very far fetched that a restaurant of any quality would resort to the tactics described by you. Obviously, if true..there will be serious consequences upon the staff who serviced you. All of our staff speak excellent English and I am finding it difficult to fathom that you could not make yourself understood, even though English may not be your mother tongue. If true, I sincerely apologize for your experience...and hopefully we would get a chance to meet up and you can voice your disapproval directly to me as the owner...who awaits to make improvements to your suggestions.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sandbar By The Sea, så også på

Pattaya, Chonburi Province
 

Har du vært i Sandbar By The Sea? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.