Flott opplevelse!

Anmeldt 15. august 2019
hildehoi
Svelvik, Norge

Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Vært her for mange år siden og det har tapt seg litt i forhold til før. Men fremdeles er det en kjempe flott opplevelse for store og små. Vi fikk klappe på masse dyr, som esel,lama,elefant. Samt vi fikk gi mat fra hånden til sjiraff og struts.
Når vi spiste fikk vi eksemplarisk oppfølging av servitrisen som jobbet der.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, 252camillas
Anmeldt 15. august 2019 via mobile enheter

Vi ble anbefalt å dra hit, og er veldig glade for det! Siden det var helligdag 15.august når vi planla å dra tok vi kontakt på facebook sent kvelden i forveien og fikk raskt svar. Det var gøy å være så nær dyrene og opplevelsen var unik!
Det eneste vi skulle ønske var annerledes var at guiden snakket litt mer engelsk. All info var på spansk frem til vi spurte om litt på engelsk, og han prøvde så godt han kunne, men vi ønsket litt mer av alkurat det. Guiden burde også være mer tydelig på at gjestene må være stille når guiden snakker. Utrolig irriterende og respektløst at voksne mennesker står og skravler når viktig informasjon gis. Utover det, fantastisk park som vi absolutt anbefaler!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, hildehoi
Anmeldt 16. mars 2019 via mobile enheter

Utrolig morsom opplevelse å kjøre Harley Davidson gjennom parken. Soul guiden vår var en kul kar som hadde en flott kommunikasjon med dyra. Vi ble godt ivaretatt av personalet. Damen i billettluka var kjempekoselig å hun har chincilla hjemme. Anbefaler alle å ta seg en tur dit. Takk for oss. Hilsen fra Norge.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, Monica M
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

En safari opplevelse for hele familien.
Spennende kjøretur opp fra Benidorm, spektakulære utsikter og god, men svingete vei opp.
Vel fremme på Aitana kl. 1400 kjøpte vi oss billetter til guidet tur klokken 1500. Hadde medbragt mat som vi spiste før vi kjørte inn i parken. Det er en fordel å gjøre det da turen i parken i egen bil med guide varer ca 2 timer og 15min. Gå på do også før du kjører inn.
Helt ok guide som snakker forståelig engelsk, men det meste foregår på spansk.
Vær tidlig ute med å stille opp bil foran porten slik at du kommer et stykke frem i kolonnen av biler som følger guiden.

Kommer tett inn på dyrene og får lov å hilse på en del dyr når du følger guiden. Kjører du inn uten guide får du ikke lov å gå ut av bilen inne på området.
Foring og guidet tur klokken 11 og 15.
Vær ute i god tid. Ikke nødvendig med forhånds bestilling, vet ikke om det er mulig engang.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, kjetiltou
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

En god biltur fra Torrevieja, men fine veier helt til siste 15 km. Der var det ganske svingete og kan bli trøblete hvis noen blir bilsyke. Fin utsikt! Varmt! Veldig Ok å kjøre egen bil gjennom parken. Husk å fylle tanken! Mye tomgangskjøring for å ta i bruk aircondition. Fikk lov å gå ut av bilen alle steder utenom løvene og tigrene. Veldig kjekt å få ta på dyr. Elefanter, geiter, eselet, hester og en boaslange. Liten zoo ved siden av så man kan gå i. Liten restaurant, men den fristet ikke.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Hans_Petter_12