Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Location”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 7 sider til!
Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth
Anmeldt 4 april 2010
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2010, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ameglio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 030)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

867871 av 1 030 anmeldelser

Anmeldt 26 mars 2010
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2009, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, VinCrosbie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1 mars 2010
Google-oversetting

  • Opphold: januar 2010, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Flying_Dutchman57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 desember 2009
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2009, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, NWEmma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 oktober 2009
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2009, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, NanaGCapeTown
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Summerstrand
0,6 km unna
Protea Hotel by Marriott Port Elizabeth Marine
1,4 km unna
The Boardwalk Hotel
The Boardwalk Hotel
Nr. 2 av 13 i Summerstrand
520 anmeldelser
1,3 km unna
The Beach Hotel
The Beach Hotel
Nr. 9 av 13 i Summerstrand
471 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,8 km unna
City Lodge Hotel Port Elizabeth
City Lodge Hotel Port Elizabeth
Nr. 11 av 13 i Summerstrand
130 anmeldelser
4,2 km unna
Paxton Hotel
Paxton Hotel
Nr. 7 av 33 i Port Elizabeth
375 anmeldelser
8,4 km unna
Hacklewood Hill Country House
Hacklewood Hill Country House
Nr. 1 av 33 i Port Elizabeth
313 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth

Adresse: Corner of Marine Dr & Ninth Ave, Port Elizabeth, Summerstrand, Port Elizabeth 6001, Sør-Afrika
Telefonnummer:
Beliggenhet: Sør-Afrika > Eastern Cape > Port Elizabeth > Summerstrand
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Svømmebasseng Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr.3 hotell på stranden i Summerstrand
Nr.3 forretningshotell i Summerstrand
Nr.4 luksushotell i Summerstrand
Prisnivå: kr 883 - kr 1 728 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth 4*
Antall rom: 173
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth Hotel Port Elizabeth

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din