Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 186
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.21
Booking.com
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.10.21
Hotels.com
USD 186
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.21
eDreamsUSD 176
TravelocityUSD 186
CheapTicketsUSD 186
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (267)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
224
34
7
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
224
34
7
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 267 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fint rom (med havutsikt). Stort bad med hårtørker, men ingen gulvvarme.
Strykejern. God seng, ok pute.
Vannkoker, te og pulverkaffe samt Dolce Gusto kaffemaskin og kapsler. Deilig frokost i restauranten, hyggelige ansatte og god service all over spesielt i resepsjonen. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Det er noen år siden jeg besøkte hotellet sist og jeg ble positivt overrasket over fornyelsen som hotellet har gjennomført. Jeg hadde et stort fint rom som var vendt mot sjøen. Reint og flott rom. Jeg ble møtt av trivelige ansatte som var opptatt av service. Jeg fikk servert god mat og middagstilbudet var så flott at vi valgte å spise middag på hotellet. Meget god middag og et godt glass Italensk rødvin. Flotte uteområder med benker.

En flott opplevelse som frister til gjenntakelse.

Romtips: Hadde rom med utsikt mot havet med hovedvei mellom. Ingen støyproblemer registrert i løpet av natten. Passe tempratur på rommet.
Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 712Gunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Koselig og imøtekommende personale. Lyse og luftige rom og gode senger.
Restauranten hadde masse godt på menyen. Kortreist mat fra havet. Nydelig og velsmakende!
Frokosten var god og rikelig. Kunne vært greit om agurk og tomat hadde vært pakket for seg og ikke sammen med kjøttpålegget.
Svært serviceinnstilt personale.Jeg glemte laderen min og den blir sendt heim. Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 486helgas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Moderne hotell midt i sentrum av Sistranda. Helt fint å benytte hvis man planlegger et besøk. Men, alternativene er flere, også enda lenger ut mot/ i havgapet.. Enkelt å parkere utenfor døra, og mange alternativer for fine gå- og sykkelturer i området.

Dato for oppholdet: mai 2020
1  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Helt Ok hotell.
Litt treg servering til middag og lunsj.
Vanskelig å finne kursvert.
Kurslokaler på toppen var veldig bra
Hotellrommet var helt Ok.
Vakre omgivelser og flott utsikt ut over havet. Vakker soloppgang.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 793steinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser