Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 180
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.10.21
Travelocity
Orbitz.com
Agoda.comUSD 189
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (267)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
224
34
7
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
224
34
7
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 267 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Sentralt på Sistranda og godt utgangspunkt for rundturer på Frøya og til fiskeværene omkring. Moderne hotell med rommelige fellesarealer, velholdt og pent. Betjeningen kunne vært mer imøtekommende, men stil og rutiner kommer vel med litt mer erfaring. Godt rom, godt seng, trang dusj. Badstu og boblebad var ikke tilgjengelige. Variert og god frokost. Velorganiserte koronatiltak. Gratis parkering.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Tilfeldig ble Hotell Frøya valgt da vi var på vår feriebiltur som tok oss nordover. Frøya og tilliggende øyer er flott og se. Det er severdigheter og muligheter til å ta gåturer. Men det beste var Hotell Frøya beliggende i Sistranda. Hotellet er moderne, har nydelige og store rom. Det er rent og velholdt. Restauranten er fantastisk. Her er et flott lokale og menyen er over all forventning. Maten som ble servert var nydelig. Hotellet har også en beliggenhet nær kjøpesenter og andre kafeer og restauranter. Dette anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Arvid1953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Fint rom (med havutsikt). Stort bad med hårtørker, men ingen gulvvarme.
Strykejern. God seng, ok pute.
Vannkoker, te og pulverkaffe samt Dolce Gusto kaffemaskin og kapsler. Deilig frokost i restauranten, hyggelige ansatte og god service all over spesielt i resepsjonen. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, torgeirvollset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Det er noen år siden jeg besøkte hotellet sist og jeg ble positivt overrasket over fornyelsen som hotellet har gjennomført. Jeg hadde et stort fint rom som var vendt mot sjøen. Reint og flott rom. Jeg ble møtt av trivelige ansatte som var opptatt av service. Jeg fikk servert god mat og middagstilbudet var så flott at vi valgte å spise middag på hotellet. Meget god middag og et godt glass Italensk rødvin. Flotte uteområder med benker.

En flott opplevelse som frister til gjenntakelse.

Romtips: Hadde rom med utsikt mot havet med hovedvei mellom. Ingen støyproblemer registrert i løpet av natten. Passe tempratur på rommet.
Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 712Gunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Koselig og imøtekommende personale. Lyse og luftige rom og gode senger.
Restauranten hadde masse godt på menyen. Kortreist mat fra havet. Nydelig og velsmakende!
Frokosten var god og rikelig. Kunne vært greit om agurk og tomat hadde vært pakket for seg og ikke sammen med kjøttpålegget.
Svært serviceinnstilt personale.Jeg glemte laderen min og den blir sendt heim. Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 486helgas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser