Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode burgere og påpasselig service”

Havheim Restaurant Hotell Frøya
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Sistranda
Prisklasse: USD 8 - USD 92
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. september 2021

Flott lokale med god mat og service, Vi spiste BBQ burgere som smakte meget godt. Godt lokalt øl. Et trivelig sted på en fin øy

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (30)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 30 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021

Allergener I alle rettene så lite å velge i. Rettene kunne vært enklere dandert. Less is more. Blåskjellene smakte tomatsaus og ikke blåskjell.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 535suns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Hadde på forhånd sett frem til et skikkelig fiskemåltid. Men ble tipset om at det skulle være tapasbuffet samme kveld. Det endte med at fiskemåltidet ble utsatt til neste gang. Det ble tapas. Et veldig stort utvalg og mat av høy kvalitet. Litt dyrt, men det får gå. Dette var verdt pengene. Super service og svært så hyggelige ansatte. Kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SnorreL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2021

Siste kveld spiste jeg kamskjell som forrett og hjortebiff som hovedrett. PERFEKT! Service og omgivelsene var det heller ikke noe å si på. Basert på denne opplevelsen skule jeg girr topp poeng - YPPERLIG!!! når det blir "bare" svært bra, skyldes det at saltfiskballen første kveld - ikke falt i smak. Det kan nok like mye skyldes vår smak/behag , som arbeidet på kjøkkenet. Siste kveld oppveier dette, og vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Enkel alacarte meny. Utmerkede kamskjell. Breiflabben ble vel mye frityrstekt. God Pavlova. Beskjedent, men godt vinutvalg. Noe varierende holdninger blant betjeningen fra det kjølige forretningsmessige, noe reserverte og til det entusiastiske. Forbedringer mulig. Men avgjort et sted en gjerne kommer tilbake til.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Havheim Restaurant Hotell Frøya, så også på

 

Har du vært i Havheim Restaurant Hotell Frøya? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.