“Nydelig mat”

Havheim Restaurant Hotell Frøya
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Sistranda
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Lokalmat med lokale råvarer. Vi bestilte balltallerken og gratinert torsk. Begge deler fall i smak. Flott lokale, god service og rask servering. Ekstra poeng for heimelaga brød med pesto og kvitløkssmør som ein gratis forrett etter at vi hadde bestilt hovudretten. Det likar vi!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 466_shildb
Aina Ervik, Marketing på Havheim Restaurant Hotell Frøya, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - det setter vi stor pris på! Vi håper å se dere igjen :-)

Anmeldt 3. september 2021

Flott lokale med god mat og service, Vi spiste BBQ burgere som smakte meget godt. Godt lokalt øl. Et trivelig sted på en fin øy

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, exxin
Anmeldt 14. august 2021

Allergener I alle rettene så lite å velge i. Rettene kunne vært enklere dandert. Less is more. Blåskjellene smakte tomatsaus og ikke blåskjell.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 535suns
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Hadde på forhånd sett frem til et skikkelig fiskemåltid. Men ble tipset om at det skulle være tapasbuffet samme kveld. Det endte med at fiskemåltidet ble utsatt til neste gang. Det ble tapas. Et veldig stort utvalg og mat av høy kvalitet. Litt dyrt, men det får gå. Dette var verdt pengene. Super service og svært så hyggelige ansatte. Kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SnorreL
Anmeldt 13. mai 2021

Siste kveld spiste jeg kamskjell som forrett og hjortebiff som hovedrett. PERFEKT! Service og omgivelsene var det heller ikke noe å si på. Basert på denne opplevelsen skule jeg girr topp poeng - YPPERLIG!!! når det blir "bare" svært bra, skyldes det at saltfiskballen første kveld - ikke falt i smak. Det kan nok like mye skyldes vår smak/behag , som arbeidet på kjøkkenet. Siste kveld oppveier dette, og vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, vsvidar

Reisende som så på Havheim Restaurant Hotell Frøya, så også på

Har du vært i Havheim Restaurant Hotell Frøya? Del dine erfaringer!