Kritthvit sand, krystallklart vann, ikke noe særlig bølger og veldig langgrunt. Enkelt å parkere rett ved stranden.
Vi bodde i utgangspunktet i Orlando, så det ble flere dagsturer hit (lit for langt) så neste gang blir vi boende her med dagsturer til Orlando.
Stranden var fantastisk og lett å parkere bilen her.
Dette var en stor og flott strand. Veldig god sand og gå på. Det var også rimelige solstoler å leie. Stranden og havet var ryddig og fint. Var ikke mye tang som lå der. Kort vei til toaletter og kiosk og cafe.
Utrolig flott strand med hvit finkornet sand. Nesten som å gå på potetmel. Masse folk i alle aldre og fasonger. Vannet er ikke så klart da den fine sanden stadig virvles opp. Men flott for det. Parkering til $20 for dagen om en kommer med bil. Lett å finne. Lei solstoler, eller bare slå seg ned på stranden med det en har med seg. Mange med egen cooler som slår seg ned på stranden. Ellers får man kjøpt det man trenger i nærheten av stranden. Flott for barn og voksne.
Forrykende flott, helt hvit strand utenfor Tampa. Vi var 2 familier på dagstur fra Orlando og ble blendet av denne flotte stranden. Vi var nok heldige,da det denne dagen ikke var så mye folk der. Men uansett, er du i området, er det verdt et besøk. Rent pent og kort vei til alt du trenger...
Dette er rene paradiset. Vi vender stadig tilbake til disse kritt hvite strendene. Sanden er som mel. Kan i helgene bli noe folksom men tar dere turen midt i uken har dere god plass. Vannet er også en vidunderlig opplevels. Mot slutten av sommeren er vannet nesten som badekar temperatur. Må oppleves