Calypso Queen Tropical Party Buffet Cruise
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Clearwater Beach på
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Vi bodde i utgangspunktet i Orlando, så det ble flere dagsturer hit (lit for langt) så neste gang blir vi boende her med dagsturer til Orlando.
Stranden var fantastisk og lett å parkere bilen her.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, Klinkokkos
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Dette var en stor og flott strand. Veldig god sand og gå på. Det var også rimelige solstoler å leie. Stranden og havet var ryddig og fint. Var ikke mye tang som lå der. Kort vei til toaletter og kiosk og cafe.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, oddkristerf2018
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Utrolig flott strand med hvit finkornet sand. Nesten som å gå på potetmel. Masse folk i alle aldre og fasonger. Vannet er ikke så klart da den fine sanden stadig virvles opp. Men flott for det. Parkering til $20 for dagen om en kommer med bil. Lett å finne. Lei solstoler, eller bare slå seg ned på stranden med det en har med seg. Mange med egen cooler som slår seg ned på stranden. Ellers får man kjøpt det man trenger i nærheten av stranden. Flott for barn og voksne.

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, Reisehest
Anmeldt 6. oktober 2016 via mobile enheter

Forrykende flott, helt hvit strand utenfor Tampa. Vi var 2 familier på dagstur fra Orlando og ble blendet av denne flotte stranden. Vi var nok heldige,da det denne dagen ikke var så mye folk der. Men uansett, er du i området, er det verdt et besøk. Rent pent og kort vei til alt du trenger...

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, Rulleball
Anmeldt 21. august 2016

Dette er rene paradiset. Vi vender stadig tilbake til disse kritt hvite strendene. Sanden er som mel. Kan i helgene bli noe folksom men tar dere turen midt i uken har dere god plass. Vannet er også en vidunderlig opplevels. Mot slutten av sommeren er vannet nesten som badekar temperatur. Må oppleves

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, KristinTaerud