Vi hadde bestilt oppholdet, to rom, via booking.com, men resepsjonisten fant ikke bestillingen vår og sa han måtte ringe booking.com. Begge resepsjonistene virket avmålte og det var ikke et smil å spore mens de betjente sine gjester i et så bedagelig tempo at det dannet seg en lang kø. Vår resepsjonist forsvant inn på et bakrom og da fant han visstnok bookingen vår likevel. Da vi så skulle betale oppholdet fikk vi beskjed om at mastercardet var «frosset» og ikke kunne benyttes, til tross for at dette kortet nylig var benyttet annetsteds. Et mastercard som tilhørte en annen i reisefølget ble imidlertid godtatt. Vi var misfornøyde med rommene våre og byttet til to nye rom. Det var et støyende hotell og det pågikk en fest i rommet som lå mellom de rommene vi hadde. Om morgenen fant vi at vi var belastet for rommene to ganger, både mastercardet som vi benyttet samt et visakort som var tilknyttet vår konto på booking.com. I tillegg hadde vi blitt ilagt et gebyr for ikke å ha møtt på det ene rommet! Måtte ringe booking.com to ganger for å rydde opp, og i tillegg måtte vi tilbake til resepsjonen for å be om refundering av beløpet. Hotellet er nedslitt men virker som det en gang i tiden har vært fasjonabelt. Det må i såfall ha vært lenge siden, for her har man latt det skure og gå i flere tiår. Eller, skure og skure, fru Blom - det er vel å ta i.