Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Fort Lauderdale til Key West Tour med valgfritt tillegg
80

Bestill på forhånd
fra
USD 99,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fort Lauderdale Beach på
fra USD 99,00
Mer informasjon
fra USD 65,00
Mer informasjon
fra USD 85,00
Mer informasjon
fra USD 85,00
Mer informasjon
Anmeldelser (9 280)
Filtrer anmeldelser
9 280 resultater
Vurdering fra reisende
5 638
2 783
649
125
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 638
2 783
649
125
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 9 280 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Er det litt «oppbrukt»? Har hatt 5 deilige dager her i FL, men sitter likevel igjen med følelsen å være litt skuffet. Er det fordi jeg hadde for store forventninger, eller trodde det skulle være litt mer «eksotisk»? Jeg er uansett veldig positiv til de lokalt ansatte, uansett hvor jeg har gått eller beveget meg så har jeg blitt møtt av positive og hyggelige mennesker. Stranda derimot er så absolutt ikke av de beste. Mye bøss i vannet som egentlig gjør at du ikke har lyst til å bade.
Dette blir nok stedet som går under «been there done that». Kommer nok ikke tilbake.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Resort615636
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Elsker denne stranden ,det er rent og pent og nydelig vann å bade i men anbefaler og legge seg nærme de små restaurantene.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 533stinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Vi var først her på en søndag og det var da mye folk. Da var vannet lite innbydende, det så brunt ut.. da vi var her noen dager senere så vannkvaliteten mye bedre ut, men en del tang kom flytende mot strand kanten.

De restaurer pier’n og det var en del sjenerende lyd fra arbeidet.

Man synker veldig ned i sanden som er ganske løs.

Et stort pluss gratis wifi nett på stranden, som var av noe varierende kvalitet.

Hyggelig personale som tok betaling for parasoll og solseng.

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, Lisunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2017

En fantastisk strand på flere kilometer med kritthvit sand og langgrunne badeforhold. Perfekt for de som skal på badeferie.

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, 805sveine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2017

Bred sandstrand, ikke alt for store bølger, finkornet sand. I området mellom Sunrise og Las Olas Boulevard, velg et område helt nord eller helt syd. Det er der det er størst mulighet for å kjøpe en rimelig lunsj rett ved stranden. Solsenger og parasoller er svindyre. Det ble forlangt 44 dollar for 2 senger og en parasoll. Med kursen i august 2017 tilsvarer det ca. 380 NOK. Kjøp heller stoler og parasoll i en butikk i starten av ferien, ca. 60 dollar.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Egil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser