Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Fort Lauderdale Beach på
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Er det litt «oppbrukt»? Har hatt 5 deilige dager her i FL, men sitter likevel igjen med følelsen å være litt skuffet. Er det fordi jeg hadde for store forventninger, eller trodde det skulle være litt mer «eksotisk»? Jeg er uansett veldig positiv til de lokalt ansatte, uansett hvor jeg har gått eller beveget meg så har jeg blitt møtt av positive og hyggelige mennesker. Stranda derimot er så absolutt ikke av de beste. Mye bøss i vannet som egentlig gjør at du ikke har lyst til å bade.
Dette blir nok stedet som går under «been there done that». Kommer nok ikke tilbake.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, Resort615636
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Elsker denne stranden ,det er rent og pent og nydelig vann å bade i 🌞🌞men anbefaler og legge seg nærme de små restaurantene.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, 533stinel
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Vi var først her på en søndag og det var da mye folk. Da var vannet lite innbydende, det så brunt ut.. da vi var her noen dager senere så vannkvaliteten mye bedre ut, men en del tang kom flytende mot strand kanten.

De restaurer pier’n og det var en del sjenerende lyd fra arbeidet.

Man synker veldig ned i sanden som er ganske løs.

Et stort pluss gratis wifi nett på stranden, som var av noe varierende kvalitet.

Hyggelig personale som tok betaling for parasoll og solseng.

Dato for opplevelse: juni 2018
2  Takk, Lisunn
Anmeldt 23. oktober 2017

En fantastisk strand på flere kilometer med kritthvit sand og langgrunne badeforhold. Perfekt for de som skal på badeferie.

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, 805sveine
Anmeldt 26. august 2017

Bred sandstrand, ikke alt for store bølger, finkornet sand. I området mellom Sunrise og Las Olas Boulevard, velg et område helt nord eller helt syd. Det er der det er størst mulighet for å kjøpe en rimelig lunsj rett ved stranden. Solsenger og parasoller er svindyre. Det ble forlangt 44 dollar for 2 senger og en parasoll. Med kursen i august 2017 tilsvarer det ca. 380 NOK. Kjøp heller stoler og parasoll i en butikk i starten av ferien, ca. 60 dollar.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, Egil K