Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“I just love this place”
Anmeldelse av Coconuts

Coconuts
Vurdert som nr. 24 av 1 495 Restauranter i Fort Lauderdale
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 100
Kjøkken: Amerikansk, Sjømat, Bahamisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Omgivelser: Central Beach
Anmeldt 23. mars 2018

Jeg bare må besøke Coconuts på min årlige tur til Fort Lauderdale. Beliggenheten er perfekt helt i vannkanten, maten er generelt veldig god og servicen er stort sett på topp.
Et problem kan av og til være å få et bord, men kan du sitte ved baren løser det ofte problemet. Så besøk Coconuts og nyt et godt måltid i solnedgangen!!.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, teby36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 579)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 4 579 anmeldelser

Anmeldt 9. april 2016

Ett koselig spisested med smakfull mat, som får tennene til å løpe i vann.
Med fin utsikt over båthavnen her kan du slappe av og nyte,

Dato for besøk: mars 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 2rand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2015

var to ganger her på 14 dager. Svært hyggelig betjening. Vi hadde ikke reservert men det var helt Ok å vente litt. Vi spiste dagesn fisk og litt østers til forrett. Det er flere alternativ for dagens fisk og de var bra. Et fint sted å sitte. Beste vi var på i FL.

Dato for besøk: februar 2015
1  Takk, atlehm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2013

Veldig trivelig sted med fine omgivelser ved vannet i Fort Lauderdale. Vi besøkte dette stedet ved flere anledninger under ferien. Veldig god mat, og god stemning. Utsikt til kanalen med sine fantastiske yachter. Maten er veldig god, og servicen likedan. Lobster rollen anbefales på det varmeste. Servicen er veldig bra med trivelige kelnere, og valet parkering. Be Nice.

Dato for besøk: desember 2013
Takk, 199ChristopherH199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2013

Kjempe hyggelig sted ved vannet. Veldig god sjømat! Hummer. Sanswichen anbefales! Det er lett å gå i en turistfelle av en restaurant, men coconuts leverer varene!

Dato for besøk: desember 2013
Takk, 199ChristopherH199
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Coconuts, så også på

Fort Lauderdale, Broward County
Fort Lauderdale, Broward County
 
Fort Lauderdale, Broward County
Fort Lauderdale, Broward County
 
Fort Lauderdale, Broward County
Fort Lauderdale, Broward County
 

Har du vært i Coconuts? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din