Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 979)
Filtrer anmeldelser
3 979 resultater
Vurdering fra reisende
2 156
1 266
355
130
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 156
1 266
355
130
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 979 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018

Hampton Inn var en stor overraskelse. Vi ble tatt imot av to sprudlende resepsjonister som het Tia og Lucy, og vi følte oss velkommen umiddelbart. De ga oss all nødvendig informasjon om hotellet og Key Largo. Rommet var kjempestort med god plass og en deilig seng. Dessverre var det litt for lett å høre lyder fra naborommene. Frokosten var helt super.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Arvid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Lucy and Tia are both great assets to our company, and shows a great example of " Hamptonality" Thanks again and we hope to see you soon




Best Wishes,
Lucienne Oracius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Stort hotel, ligger veldig sentralt i forhold til aktiviteter som Delfin svømming.
Bra fasaliterer på hotellet, hyggelig innredet rom. Inneholdt alt vi trengte.
Egner seg bra for både barnefamilier og par.
Fin strand rett ved hotellet. Gratis fittnes rom .
Bra frokost inkludert.
God seng .
Anbefales !

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trondn2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Thanks again and we hope to see you soon!


Best Wishes!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Gammelt og slitt hotell med vegg til vegg tepper. Pga dette så er hotellet preget av dårligt luft. Aircondition på rommet er enten Av eller på. Og når den er på, så er den på full speed og bråker mye. Slapp frokost og slapp betjening. Den lille stranden/bukten er veldig fin og trekker opp noe av inntrykket.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Ferdinand H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, General Manager på Hampton Inn Key Largo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018
Google-oversetting

We are sorry we were not able to provide you with a better quality of service. This is not typical of our usual Hamptonality, and we are always looking for ways to improve our customer experience.Your feedback is appreciated, we work on improvements through out the property year round. We try hard to make sure all of our guests have a great stay as we are all about Satisfaction Guaranteed. Thank you for your feedback and we hope you consider visiting us again!

Warm Regards!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2016 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet med egen strand og basseng. Fint hotell, rene og romslige rom. Gode senger og pent sengetøy. Meget god service og hyggelig betjening. Flott privat strand. Rikt dyreliv i vannet og rundt hotellet. Frokosten var grei.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingjerd f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Thanks again and we hope to see you soon!

Best Wishes,
Lucienne Oracius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet er greit nok, det kunne kanskje vært penere. Men rommene er store og fine (vi hadde to dobbeltsenger til 3 personer), badet var bra, og det var et lite kjøleskap.
Vi hadde rom i første etg, rett ved bassenget og tiki-baren og syntes det var veldig greit. Deilig å slippe å gå rundt hele hotellet for å hente noe på rommet.
Barna syntes det var stas med papegøye på hotellet, og fikk lov til å ha den på armen (men den kan bite).
Frokosten er enkel, men har det man trenger.
Vi leide kajakk og hadde stor glede av å se en sjøku i den lille kanalen rett ved. Det ligger et sted man kan treffe delfiner nesten ved siden av hotellet og padler man dit kan man se delfiner gjennom gjerdet.
Hotellet ligger fint til for utflukter. Det vrimler av ting å finne på til lands og til vanns. Vi var her tre netter, men skulle gjerne ha vært lenger.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KeysBound0316, Front Office Manager på Hampton Inn Key Largo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to share your experience with us and with others. We aim to provide the best service and accommodations in the hospitality industry and are pleased we met our goal! We are pleased you enjoyed your stay and thank you for highly recommending our hotel. Thanks again and we hope to see you soon!

Best Wishes,
Lucienne Oracius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser