“Misfornøyd med det aller meste.”
Anmeldelse av Southernmost Beach Café

Southernmost Beach Café
Bestill bord
fre. 20.9.
20:00
Vurdert som nr. 97 av 447 Restauranter i Key West
Kjøkken: Sjømat
God for: Barscene, Store grupper, Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Lunsj, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Misfornøyd med det aller meste. Lite hjelpsom servitør som svarer med en stavelse ord. Og stort sett nei! Hadde 2stk av 8stk i reisefølget med cøliaki. Hadde ingenting glutenfritt på menyen og var ikke villig til å lage noe eller foreslå rett. Kun NEI til svar. En person uten cøliaki valgte og ikke spise pga uhøflig servitør og dårlig utvalg. Anbefales ikke

Dato for besøk: juli 2022
Takk, StefanTaylor

Anmeldt 10. november 2019 via mobile enheter

Spiste frokost her siden vi skulle på stranda, men det ble med denne gangen. Grei mat men fryktelig dyrt - absolutt ikke verdt pengene. $5 for en kopp filterkaffe og det samme for et glass juice er for dyrt selv for Key West.

Dato for besøk: november 2019
Takk, wenchekronoy
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Stakk innom denne plassen for noen drinker nede på stranda. Relativt stive priser, selv på Happy hour. Lokasjonen er fin helt nede på stranda. Vi satt ute under palmene, og måtte bestille alt i baren. De serverer kun ved bordene under tak, noe som er greit å få opplyst😅

Dato for besøk: september 2018
Takk, 933stianl
Getaway16370246783, General Manager på Southernmost Beach Café, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. desember 2018

We are incredibly grateful that you took the time out to leave us this note. Our company values put customer satisfaction as top priority and we are committed to our customers. Its customers like you that make our job wonderful.
We look forward to serving you again..
Jose R Bahri
Director of F&B

Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Syns denne virket spennende etter tidligere anmeldelser fra TripAdvisor, men det vi opplevde var veldig varierende. Kidsa fikk Sprite brus uten smak, men servitøreren trodde oss ikke. Men etter mye om og men, så fikk de Fanta i erstatning, da i lite beger. Maten varierte fra det veldig gode(wraps) til det litt mindre helligere (Sandwich) Litt mye å betale for en Lunch med familie.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ferdinandh449
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet, men dårlig mat. Vi kom hit 4 juli og fikk et deilig bord rett på stranden, hadde store forventninger til maten men ble veldig skuffet. Kanskje pga at var travelt men maten var grisete, ingen smak og barna fikk over saltet mat. Kjempe skuffet men bordet og plasseringen veier opp for noe og vi kan dra tilbake for drinks og snacks.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, grorongvedskui

Reisende som så på Southernmost Beach Café, så også på

Key West, Florida Keys

Har du vært i Southernmost Beach Café? Del dine erfaringer!