Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg fastfood middag”
Anmeldelse av Garbo's Grill

Garbo's Grill
Vurdert som nr. 3 av 36 Smått og godt i Key West
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 10
Kjøkken: Karibisk, Sjømat, Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Levering, Gatekjøkken
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Overraskende godt fra food truck. Både barn og voksne likte smakene og ikke minst atmosfæren. Anbefales som en liten opplevelse i Key West og litt annerledes middag m barna. Live music også.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, grorongvedskui
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 930)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 3 930 anmeldelser

Anmeldt 7. desember 2017 via mobile enheter

Fantastisk sted med ett litt merkelig konsept . Mat fra en food truck og drikke måtte vi kjøpe i en bar i huset ved siden av.
Maten smakte utmerket perfekt hvis man ikke vil sitte på en restaurant men ta noe i handa . Hyggelig bakgård med bord og stoler

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 30ingars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

Vi bestilte yum yum shrimp og angus burgeren. Begge var veldig gode. Sausen på rekene er var sinnsykt god.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Kenneth N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Take away, forsøkte oss på 4 forskjellige retter. Ble anbefalt burrito fremfor taco ved take away. Hadde fiskeburrito, bbq burrito, burgeren og pølsa. Anbefaler spesielt bbq burritoen!

Dato for besøk: november 2017
Takk, Sindre H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Artig sted med enkel mat servert fra en pølsebod. Her er det ofte kø men det er verdt det. God enkel mat!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Stryken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Garbo's Grill, så også på

Key West, Florida Keys
Key West, Florida Keys
 
Key West, Florida Keys
Key West, Florida Keys
 

Har du vært i Garbo's Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din