Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Se alle 20 tilbud
1 040
1 040
Anmeldt 12. juli 2017

Et helt ok hotell. Nyoppusset og fint, stilige, store rom m/kjøleskap og kaffemaskin. Flott bad. Også et fint uteområde med stort basseng, poolbar og solsenger Minuset er at det ligger et stykke unna sentrum av Key West, men hotellet har i samarbeid med andre hoteller satt opp en skyttelbuss ned til sentrum som fungerer meget bra. Alt i alt et bra hotell, savnet et frokost tilbud. Gratis wifi som fungerte godt.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, tomovnerud
Sara P, Front Office Manager på The Gates Hotel Key West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2017

tomovnerud
We are happy to hear about how you enjoyed your stay with us. We hope to see you again!

Anmeldt 6. mars 2017 via mobile enheter

Jeg tilbragte 3 netter på the gates med min familie. Dette er et helt nytt hotell, som har det meste av fasiliteter.
En utendørs bar som serverer meget god mat og har live musikk på kveldene.
Veldig fint basseng område.
Rommene var moderne og rene.
Betjening veldig hyggelig.

Hotellet ligger litt utenfor sentrum, men dette var inget problem da det gikk gratis shuttle bus minst hver time

Anbefaler hotellet til både par og familier

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, Petter L
Sara P, Front Office Manager på The Gates Hotel Key West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2017

Petter L
We are so appreciative of your feedback about your stay and are happy to hear you were able to enjoy our hotel amenities like the shuttle! We do hope you visit us again in the near future.

Anmeldt 4. september 2016

Det positive var at hotellet/motellet var relativt nytt og moderne. Store rom/seng/bad. Det negative er at det ligger litt utenfor sentrum, men har et godt buss-system for 4 hoteller som ligger i samme område.

Romtips: Husk at dette ikke ligger i sentrum av Key West, men har godt system for transport til/fra sentrum
Dato for oppholdet: august 2016
1  Takk, LarsOyangen
Sara P, Front Office Manager på The Gates Hotel Key West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2016

LarsOyangen
We appreciate your feedback about your stay and that you had a good stay with us. We hope you visit us again soon!

Anmeldt 13. november 2015 via mobile enheter

Moderne lifestylehotel med fine rom og avslappende bassengområde. God service! Merk at hotellet ligger flere km fra Key West sentrum. Ingen nærliggende strandområder. Greit å ha tilgang til bil eller sykkel fra dette hotellet

Dato for oppholdet: november 2015
Takk, harald e
Chelsea V, Manager på The Gates Hotel Key West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2015

harald e,
We are so happy that you enjoyed our rooms and got a chance to hang by the pool and relax! Please return again soon!

Anmeldt 10. november 2015 via mobile enheter

Hotellet r i utkanten av Key West. Kjempefin for avslapning og sightseeing. De har egne utflukter som r å anbefale. Kjempefin service, rent, pent nytt hotel. Absolutt å anbefale. Bar på hotellet r en must. Likte oss veldig godt her. Kjøpesenter rett i nærheten.

Dato for oppholdet: november 2015
Takk, 2katalinb
Chelsea V, Manager på The Gates Hotel Key West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2015

Marcelo R,
We are so happy that you enjoyed our hotel! Glad that our team was attentive to your needs. We would love to have you back any time!