“Hemmelig hage”

Blue Heaven
Vurdert som nr. 40 av 449 Restauranter i Key West
Kjøkken: Karibisk
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 28. november 2018

Vi gikk forbi denne oasen flere ganger før vi våget oss inn. Med et litt underlig utseende og plassering i en bakhage tenkte vi at dette ikke var et egnet sted. Men der tok vi feil. For en plass, for et sted. Typisk Key West stemning. Mye smil og latter, god mat og hyggelig betjening. Drar gjerne tilbake ved første anledning.

2  Takk, ingebil1970

Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Fantstisk hyggelig restaurant - i hagen under trærne. Service og mat excellent for ikke å nevne Key lime pie. Vi var på forhånd anbefalt at denne restauranten har den beste Key lime pie og den var bare fantastisk. Vår beste anbefaling 😋

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Bjørg T
Anmeldt 22. juli 2016 via mobile enheter

Lett å finne fram med G mapps. Flott og fredeleg restaurant med live musikk. Exellent good food and for dessert........ The famouse " Lime pie "

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Knut arild E
Anmeldt 13. juni 2016 via mobile enheter

Dro hit etter en anbefaling under en ekskursjon (takk til Rob!). Fantastisk atmosfære som slår imot deg i det du går inn i bakgården. Fikk raskt ordnet et to manns bord til meg og partneren min. Servicen var fenomenal med en hyggelig, autentisk og profesjonell kelner i en avslappet atmosfære. Vi spiste rekene og grilla snapper filet. Beurre blancen til snapperen var noe av det beste vi begge har smalt noen sinne. Maten var enkel med gode rene smaker og hovedingrediensene i fokus. Key Lime Pie var høy og utrolig god!

Dra hit hvis du er på Key West!

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Martinmyhre
Anmeldt 11. januar 2016 via mobile enheter

Spennende karibisk mat i en bakhage. Flott bar med gode drinker kunne man også få. Syns man må oppleve dette stedet. Spesielt må man teste keylimepie 💜

Dato for besøk: januar 2016
Takk, 32hannea

Reisende som så på Blue Heaven, så også på

Har du vært i Blue Heaven? Del dine erfaringer!