Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good!!”
Anmeldelse av New York Pasta Garden

New York Pasta Garden
Vurdert som nr. 21 av 480 Restauranter i Key West
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 28
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Forretningsmøter, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk, Store grupper
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

God mat og god service! Tok ikke lang tid og få maten. Fikk også med nydelige hvitløks rundstykker!! Ok pris.

Dato for besøk: august 2018
Takk, StineJeanette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 530)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 530 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi dro hit flere ganger, da maten var utrolig god. Hyggelige ansatte og bra service. Stort pluss for gigantiske rødvinsglass!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 112anen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017 via mobile enheter

Dette var en trivelig restaurant litt bort fra hovedgaten og med mindre støy enn i Duval str. Koselige omgivelser og meget service innstilt kelner, jobbet der i 20 år. Ga gode anbefalinger både rundt maten og Key West generelt. Maten var smakfull, men overrasket ikke. Vil du spise pasta, er dette et godt valg.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, ChrCap17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2017 via mobile enheter

Har vært i Key West flere ganger. Denne restauranten er blitt vår favoritt. Kjempegod mat og hyggelig betjening

Dato for besøk: april 2017
1  Takk, IngerW120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2016 via mobile enheter

God mat og drikke, hyggelig betjening! Samtlige 11 av oss var fornøyd med maten. Trivelig atmosfære i bakgården. Gratis hvitløksbrød som forrett gjorde seg også godt.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Elise S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på New York Pasta Garden, så også på

 
Key West, Florida Keys
Key West, Florida Keys
 
Key West, Florida Keys
Key West, Florida Keys
 

Har du vært i New York Pasta Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din