Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Big Bus Tours på
Anmeldt 17. januar 2017 via mobile enheter

Turen startet bra fra Miami Beach. Den såkalte Beach slope. For oss var det egentlig bare transport etappe til neste buss.
Kom til Bayside og bytte til City Slope. Guiden Olivier var bra men sjåføren Flan, han kan du få billig. Hva han skulle rekke vet ikke jeg. Det gikk fort i svingene og rett frem. Umulig å få tatt noen som helst bilder på turen. Video fikk jeg tatt men det ble mye vei og lite av annet. Neste gang tror jeg vi drar på egen hånd.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Olera66
Anmeldt 21. november 2016

Vi fikk en god pris, og hadde lyst å se mye av Miami. Det pleier å gi en god oversikt over turistmålet med slike busser, så vi liker å ta en slik tur. Turister som vi er...

Vi fikk beskjed at bussen gikk fra 1 stoppen hvert 20 min, men etter å ha ventet 1 time så dukket den første bussen opp.

De hadde 3 ruter man kunne ta, vi tok 2 av de. Begge hadde fine steder å vise frem, men vi hoppet kun av ved Hard Rock Cafe Miami, og Little Havana.

Det var helt grei tur, men bussen gikk sjelden. Dessuten sluttet bussen å gå forholdsvis tidlig på kvelden. Så vi måtte faktisk ta taxi hjem.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, HegeNilsen
Anmeldt 9. juni 2016 via mobile enheter

Vi tok idag rød, grønn og blå linje. Veldig fin måte å bli kjent med byen på. Vil trekke frem guiden på grønn linje, Elizabeth. Hun skapte god stemning på bussen selvom vi var veldig uheldig med været. Har tatt Big Bus Tours i endel andre byer, men Elizabeth er den beste guiden jeg har møtt til nå. Hun var engasjert og inkluderende og fikk med seg folk. I tillegg var hun veldig morsom og kunnskapsrik. Og super sjarmerende!

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, 667henningc
Anmeldt 17. mars 2016

Veldig trivelige guider med massevis av informasjon og humor :-) Vi tok den blå og røde ruten, virkelig verdt det :-) Kjekt og luftig å sitte på "taket", men vær obs på at det er svært lave grener noen plasser som kan treffe pasasjerene, så hold hodet lavt ;)

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Birgitte K
Anmeldt 11. februar 2016

Siden det var lenge til flyet hjem skulle gå valgte vi en tur med Big bud. Det var lurt😃. De tok vare på bagasjen vår til vi kom tilbake etter både sightseeing OG shopping. Det var bare å hente bagasjen for så å finne bussen til flyplassen - kjempegreit! Mye bra info om Miami fra før, og nå. Anbefales!

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Bondehagen2