Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 15:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Big Bus Tours på
fra USD 44,10
Mer informasjon
Anmeldelser (3 741)
Filtrer anmeldelser
3 741 resultater
Vurdering fra reisende
1 397
1 008
474
360
502
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 397
1 008
474
360
502
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 741 anmeldelser
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss en dag for å teste ut Big Bus, og vi angrer ikke. Med disse bussene får man sett store deler av South Beach og Miami, samtidig som engasjerte guider forteller om de ulike severdighetene/områdene. Vi hoppet av på flere av stoppene og hoppet på igjen 40 minutter senere. Dette anbefales!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Siljehe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlena G, Guest Relations Manager på Big Bus Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write such a wonderful review. We are so happy you enjoyed Miami and took advantage of the hop on hop off feature. We hope to see you on Big Bus Tours soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi møtte opp på ett av stoppene. Spurte om det var lenge til neste buss kom og fikk melding om at det var 20 min. I følge deres egen nettside skal de gå hvert 30 min. Det tok 60 min før bussen kom, og da var den stapp full, inkl ståplasser. Ventet så 40 min på neste. Når vi så endelig var i gang får vi en guide som mangler flere tenner, umulig å høre hva han prøver å si. Når vi kommer til sentralen , det blå og rød linje møtes blir alle bedt om å gå av. På sentralen er det ingen merking for når neste buss går på de to linjene. Når jeg henvender med til en ansatt trekker hun bare på skuldrene . Neste jeg henvender meg ril sier den røde går fem på og den røde hel time. Sitter her fortsatt , 10 over hel og fortsatt ikke på vei. Mulig juli er lavsesong , men bruk heller tid og penger på noe annet enn venting og sløve ansatte i dette selskapet.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, andrelia2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlena G, Customer Services på Big Bus Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Thank you for your feedback. We have forwarded your comments to our Operations and sightseeing teams.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017

Brukte bussene to dager, bodde på Miami Beach og syntes dette var en ypperlig måte å komme seg over til Miami by. Guidende var engasjerte og hjelpsomme, spesielt Joshua Barr, som hadde tur både på Miami Beach og i Miami By. Anbefalte stoppesteder: Little Havana, Wynwood, Lincoln Roald.

Litt trange seter, på enkelte strekninger må man dukke unna trærne.

Pris OK, kjøpte deluxebillett med inkludert kveldstur og båttur.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, kjetilc2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marlena G, Customer Services på Big Bus Tours, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Thank you so much for taking the time to provide your wonderful feedback. Miami has so much to offer aside from the beautiful beaches and we are thrilled that you were able to utilize the hop on hop off feature to get a feel of Miami. We will be sure to let Joshua B know what a great job he is doing.

We look forward to seeing you on Big Bus Miami in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2017 via mobile enheter

Møkkete busser. Tilbyr live guider på de fleste bussene, i tillegg til ferdiginnspilt. Kvaliteten på live guidene varierer veldig, samt at lyden blir dårlig pga vinden, jeg foretrakk derfor å høre på den ferdiginnspilte. Dersom du tar flere av linjene og faktisk hører etter på hva de sier merket du fort at flere fakta går igjen på de ulike rutene. Litt kjedelig. Pluss for at de tilbyr regnponchoer når det regner. Minus for at bussene går sjelden (de sier hver halvtime, men det stemmer IKKE) og for at siste buss går tidlig.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, sojosss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2017 via mobile enheter

Turen startet bra fra Miami Beach. Den såkalte Beach slope. For oss var det egentlig bare transport etappe til neste buss.
Kom til Bayside og bytte til City Slope. Guiden Olivier var bra men sjåføren Flan, han kan du få billig. Hva han skulle rekke vet ikke jeg. Det gikk fort i svingene og rett frem. Umulig å få tatt noen som helst bilder på turen. Video fikk jeg tatt men det ble mye vei og lite av annet. Neste gang tror jeg vi drar på egen hånd.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Olera66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser