Ivory og Vicky gav oss ein flott tur gjennom Miami. Få med deg både raud tur, blå tur og båttur. Du får dag to gratis.
Thank you for your lovely review of Ivory and Vicky.They will appreciate it as well.
We look forward to seeing you on another Big Bus sometime, somewhere!
Vi bestemte oss en dag for å teste ut Big Bus, og vi angrer ikke. Med disse bussene får man sett store deler av South Beach og Miami, samtidig som engasjerte guider forteller om de ulike severdighetene/områdene. Vi hoppet av på flere av stoppene og hoppet på igjen 40 minutter senere. Dette anbefales!
Thank you for taking the time to write such a wonderful review. We are so happy you enjoyed Miami and took advantage of the hop on hop off feature. We hope to see you on Big Bus Tours soon!
Vi møtte opp på ett av stoppene. Spurte om det var lenge til neste buss kom og fikk melding om at det var 20 min. I følge deres egen nettside skal de gå hvert 30 min. Det tok 60 min før bussen kom, og da var den stapp full, inkl ståplasser. Ventet så 40 min på neste. Når vi så endelig var i gang får vi en guide som mangler flere tenner, umulig å høre hva han prøver å si. Når vi kommer til sentralen , det blå og rød linje møtes blir alle bedt om å gå av. På sentralen er det ingen merking for når neste buss går på de to linjene. Når jeg henvender med til en ansatt trekker hun bare på skuldrene . Neste jeg henvender meg ril sier den røde går fem på og den røde hel time. Sitter her fortsatt , 10 over hel og fortsatt ikke på vei. Mulig juli er lavsesong , men bruk heller tid og penger på noe annet enn venting og sløve ansatte i dette selskapet.
Thank you for your feedback. We have forwarded your comments to our Operations and sightseeing teams.
Brukte bussene to dager, bodde på Miami Beach og syntes dette var en ypperlig måte å komme seg over til Miami by. Guidende var engasjerte og hjelpsomme, spesielt Joshua Barr, som hadde tur både på Miami Beach og i Miami By. Anbefalte stoppesteder: Little Havana, Wynwood, Lincoln Roald.
Litt trange seter, på enkelte strekninger må man dukke unna trærne.
Pris OK, kjøpte deluxebillett med inkludert kveldstur og båttur.
Thank you so much for taking the time to provide your wonderful feedback. Miami has so much to offer aside from the beautiful beaches and we are thrilled that you were able to utilize the hop on hop off feature to get a feel of Miami. We will be sure to let Joshua B know what a great job he is doing.
We look forward to seeing you on Big Bus Miami in the future!
Møkkete busser. Tilbyr live guider på de fleste bussene, i tillegg til ferdiginnspilt. Kvaliteten på live guidene varierer veldig, samt at lyden blir dårlig pga vinden, jeg foretrakk derfor å høre på den ferdiginnspilte. Dersom du tar flere av linjene og faktisk hører etter på hva de sier merket du fort at flere fakta går igjen på de ulike rutene. Litt kjedelig. Pluss for at de tilbyr regnponchoer når det regner. Minus for at bussene går sjelden (de sier hver halvtime, men det stemmer IKKE) og for at siste buss går tidlig.
Turen startet bra fra Miami Beach. Den såkalte Beach slope. For oss var det egentlig bare transport etappe til neste buss.
Kom til Bayside og bytte til City Slope. Guiden Olivier var bra men sjåføren Flan, han kan du få billig. Hva han skulle rekke vet ikke jeg. Det gikk fort i svingene og rett frem. Umulig å få tatt noen som helst bilder på turen. Video fikk jeg tatt men det ble mye vei og lite av annet. Neste gang tror jeg vi drar på egen hånd.