Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God biff”
Anmeldelse av LT Steak & Seafood

LT Steak & Seafood
Bestill bord
2
fre. 30.7.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 76 av 954 Restauranter i Miami Beach
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 125
Omgivelser: City Center
Restaurantdetaljer
Omgivelser: City Center
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte porterhouse. Det var god biff og godt tilbehør. Drinkene var ekstremt dyre. Betalte 360 norske kroner for 2 drinker.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kaia80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (490)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 490 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Kjøttet var ikke bedre enn ok. vi spiste porterhous.
Bearnaisesausen var sprukket, og de hadde ikke mer når jeg påpekte det så da ble det en peppersaus som var veldig søt.

Servicen var heller ikke topp.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Thomas A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet i Betsy Hotel, nydelig uteplass i gammel "badehotellstil". Utmerket service, og applaus for maten. Vi var 6 stk til middag, og hadde full 3-retters. Høyt prisnivå (20% service charge inkludert) men absolutt verdt det. Rib eye og Porterhouse med gratinerte poteter, grillet asparges og gulrøtter var innertier. Nydelig. Sorbet anbefales som en lett dessert å runde det hele av med.
Anbefales!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, NinaES2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cyril A, Director of food and beverage på LT Steak & Seafood, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear Nina, thanks for the comments and we will definitely share them with our culinary team. Hope to see you again.

Cyril

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Restauranten som ligger i The Betsy serverer god biff, med godt og innoverende tilbehør som absolutt scorer høyt på smak. Men, maten sto ikke helt til forventningene og prisen. Kan likevel absolutt anbefales.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, thenorwegianfoodie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Maten var OK og prisen var høyere enn i Norge. Var ikke så imponert som de andre anmeldelsene her. Servicen er bra. Hyggelig og høflige kelnere.

Dato for besøk: april 2017
Takk, V8555IMmonicam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på LT Steak & Seafood, så også på

 

Har du vært i LT Steak & Seafood? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din