Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
En smak av South Beach gastronomisk tur
880

Bestill på forhånd
fra
USD 68,98
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Ocean Drive på
fra USD 68,99
Mer informasjon
fra USD 21,40
Mer informasjon
fra USD 44,10
Mer informasjon
fra USD 69,00
Mer informasjon
Anmeldelser (12 435)
Filtrer anmeldelser
12 435 resultater
Vurdering fra reisende
6 388
3 924
1 417
422
284
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 388
3 924
1 417
422
284
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 12 435 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Men mye bråk, innkastere og mye rart... fascinerende å se alle bilene som kjører rundt her - her er det folk av alle nasjonaliteter.

Absolutt noe man bør se når man er i Miami men det holder å gå igjennom gata en gang

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, mariust168
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Kjempemasete. Mye morsomt å se på. Kjempedyrt . Lite og dårlig mat for pengene. Men utrolig gode store og artige drinker . Happy hour hver kveld.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Ritas_world_journey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

På kvelden er dette en gate som bare må oppleves. Mye liv og mange mennesker som beveger seg i denne gaten. Mange steder å spise, eller å ta seg noe å drikke.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 719alexanderh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Mye liv og røre i denne gaten. Mange tøffe kjøretøy å se på. Det er mange restauranter og en del disco/barer i gata. Det er noen steder med levende musikk.
Spisende her er ofte dyre, i forhold til andre steder i distriktet.
Dette er et must å få med seg på kveldstid når man er i område

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Lisunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Sannsynligvis ett av de dyreste stedene i USA? Mye triveligere å gå lengre inn i byen, eller på strand promenaden.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 725andersm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ceci V, Executive Director på Ocean Drive, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2018
Google-oversetting

Thank you for visiting Ocean Drive. With nearly 50 restaurants and over 30 hotels, there is a wide range of pricing on Ocean Drive. The view and the access to the beach make it an attraction. There are many locations on the side streets and Collins that are also available and may be more affordable.

I am sorry that you weren't able to find a spot that fits your wallet - but there are many options. We hope you were able to get a tour of the Art Deco Historic Buildings while you were here. These are unique to Ocean Drive and rare to the world.

I hope the rest of your visit was a pleasant one!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser