Hopp-på-hopp-av-tur med Big Bus i Miami
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Collins Avenue på
Anmeldt 6. juli 2018

Vi hadde flere kveldsturer til fots langs gaten, det tilbys det meste så vær på vakt. Området rundt liqor store vanket det folk av alle typer med tilbud om både det ene og det andre.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, thorekib
Anmeldt 23. oktober 2016 via mobile enheter

En gate som er som alle andre gater; den har en asfaltert vei og biler kjører på den. Det ligger hus langs denne gaten.

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, 385eivinde
Anmeldt 17. mars 2016

Så mange vakre bygninger og en litt roligere gate enn selveste Ocean Drive. I Collins finner du butikker å shoppe i av alle slag, både dyrt og ekslusivt og butikker for en litt slankere lommebok ;)

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Birgitte K
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 3. mars 2016

Flotte hoteller langs hele Collins Avenue, men jeg vil anbefale at du besøker sørenden av Collins Avenue, det er mer å gjøre i det området. Jeg tror at gaten er 17 miles lang, som går fra nord til sør langs kysten.

1  Takk, iteachfitnessclasses
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 2. mars 2016

Collins Avenue er litt mindre overfylt enn Ocean Drive, men likevel veldig folksomt. Det er ett kvartal fra havet så du er fremdeles i nærheten av stranden, men du må spørre om ett rom med havutsikt på en høyere etasje, men det kommer an på hotellet.
Mye natteliv så vell som Ocean Drive. Virker å ha flere hoteller da, (Wyndham, Loews osv). Elsket Art Deco kunsten.

Takk, mdluvs2shop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original