Bra gate. Mye liv. Både shopping muligheter, matbutikker, apotek og varierte spisesteder. Verdt et besøk. Mange flotte hoteller, omentrent på stranda.
Vi hadde flere kveldsturer til fots langs gaten, det tilbys det meste så vær på vakt. Området rundt liqor store vanket det folk av alle typer med tilbud om både det ene og det andre.
En gate som er som alle andre gater; den har en asfaltert vei og biler kjører på den. Det ligger hus langs denne gaten.
Så mange vakre bygninger og en litt roligere gate enn selveste Ocean Drive. I Collins finner du butikker å shoppe i av alle slag, både dyrt og ekslusivt og butikker for en litt slankere lommebok ;)
Flotte hoteller langs hele Collins Avenue, men jeg vil anbefale at du besøker sørenden av Collins Avenue, det er mer å gjøre i det området. Jeg tror at gaten er 17 miles lang, som går fra nord til sør langs kysten.
Collins Avenue er litt mindre overfylt enn Ocean Drive, men likevel veldig folksomt. Det er ett kvartal fra havet så du er fremdeles i nærheten av stranden, men du må spørre om ett rom med havutsikt på en høyere etasje, men det kommer an på hotellet.
Mye natteliv så vell som Ocean Drive. Virker å ha flere hoteller da, (Wyndham, Loews osv). Elsket Art Deco kunsten.