Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 218
Hotels.comUSD 218
Expedia.comUSD 218
FindHotelUSD 218
Trip.comUSD 218
HurbUSD 233
Se alle 20 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 031)
Filtrer anmeldelser
3 031 resultater
Vurdering fra reisende
1 632
938
283
106
72
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 632
938
283
106
72
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 031 anmeldelser
Anmeldt 13. oktober 2017 via mobile enheter

Da vi ankom fikk vi et glass Prosecco og nøkkelen til rommet. Rommet var fint men dårlig lys for å sminke seg i både på badet og ved skrivebordet. Noe lytt fra korridorene men vi følte aldrig det var sjenerende og sov hele natta hver natt. Vi var der i 10 dager. Rommene var litt små for å bli kalt Deluxe, men vi overlevde, vi skulle jo bare dusje å sove der. Ettersom vi var ute på opplevelser hver dag. Portieren wesley var bare hærlig! Han var utrolig oppmerksom og pratsom. Han hadde mye bra tips og info. Han slo gjerne av en prat om vi satt ute ved inngangen. Veldig hyggelig og flott fyr ☺ jeg bor gjerne her igjen siden det var nært til alt og at de hadde eget basseng på taket ☺

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 846anettes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Edward V, Front Office Manager på Dream South Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you for this wonderful review!! Wesley is an amazing bellman and always finds the opportunity to go above and beyond for our guest. He will surely be commended for creating such an amazing experience for you. Once again thank you for your feed back and we look forward to having you stay with us in the near future.

Edward-Assistant Front Office Manager-

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2016

Flott hotell! Ligger nært stranden. Når vi sjekket inn fikk vi hvert vårt glass med champagne, portieren sørget for bagasjen. Rommene var stilfulle, god drikke i minibaren.
Personalet var vennlige og veldig behjelpelig. På taket var det bar med god utsikt. Mange restauranter i nærheten. De dyreste ligger ved stranden, men går du bare et lite stykke opp i gatene, er prisene mer overkommelig.
Besøker gjerne dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Mona113
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2015 via mobile enheter

Noe positivt først, bra beliggenhet. Er vel bare det jeg kan si som er positivt. Ansatte på roof top var veldig vennlige og hjelpsomme.

Ansatte i lobby og resten av hotellet lite engasjert, hilser sjelden eller aldri, finner dem med mobilen i hånden til en hver tid og lite kundeservice. Consieren var hjelpsom, det skal være sagt.

Rommene, føles som du er i en boks, ikke noe lys inn. Ganske lytt i gangene, ikke noe plass til koffert osv.

Bestilte mat på roof top, turky sandwitch, da maten kom var turkyen gammel og hard og brødet var gammelt, sa i fra og dem fjernet det fra regningen og beklaget. Dette medførte at jeg ikke spiste mer på dette hotellet da det er nok og velge mellom her i South beach.

Bodde her 11 dager, noe jeg angrer på at jeg gjorde. Gangene lukter marihuanaen til en hver tid, og når du sier i fra til lobbyen så blir dem nesten "sure", av de 11 dagene jeg bodde der hadde jeg 2 dager uten weed lukt.

Vært 1 mnd i USA, og reist litt rundt i landet og bodd på noen hoteller i den tiden, jeg kan ærlig si at servicen på par av motellene jeg har bodd på for en natt har vært bedre enn dette hotellet.

Jeg ber ikke mye om ansatte, men litt vennlighet er ikke mye og be om, hadde jeg bodd her i 2 dager som de fleste gjør skjønner jeg at dem ikke er så engasjerte, men når man bor her i 11 dager forventer man litt godhet!

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Zinar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2015

Bodde her en uke med min forlovede. Rommet var fint, men 20 knapper for diverse lys ble litt forvirrende. Rent og ryddig ellers. Basseng på taket, med utrolig bra service. Hotellets restaurant var en STOR skuffelse til frokost (brød med smør og en tørr croissant). Middag og snacks ved bassenget fra samme restaurant trekker opp
Ufrivillige ekstrautgifter trekker ned. Ble trukket 10$ per dag for internett og håndklær på stranden (sistnevnte benyttet vi oss kun av 1/7 dager).
Et okey hotell, men dyrt og levde ikke helt opp til våre forventninger.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, M-L-Johansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2014

Var her på gruppetur, flott beliggenhet, nær strand! Hyggelig betjening. Svømmebasseng på toppen! Flotte rom i Art Deco stil.
Et firestjerners art deco inspirert hotell som South Beach er så kjent for. Hotellet ligger på Collins Avenue og er omgitt av stilfulle boutiques, de hotteste klubbene og hvite strender. Hotellet har 108 gjesterom, alle velutstyrte og i art deco stil. På hotellets takterrasse finner vi svømmebasseng og solsenger. Egen bar og restaurant.

Romtips: Bodde i 1 etasje! Null støy!
Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Dag T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser