Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj”

Yardbird Southern Table & Bar
Bestill bord
2
tor. 5.8.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 42 av 953 Restauranter i Miami Beach
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 31 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Dette var en kjempebra plass og spise på. Maten var like bra som servicen så her ble dett full pott. Kjempebra plass, anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, trondg509
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
John K, Manager på Yardbird Southern Table & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for reviewing Yardbird Southern Table and Bar in Miami Beach. I loved reading your review!!

We are thrilled you enjoyed the experience! I appreciate your feedback and recommendation. I hope you will join us again soon.

jmiller@runchickenrun.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 528)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 4 528 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Her får man en fantastisk opplevelse med både god mat og gode drinker. Dette er absolutt et sted å få med seg, når man er i Miami. Lurt å bestille bord, ofte veldig fullt.

Her får man autentisk amerikansk mat med gode smaker. Lykke til ;)

Dato for besøk: august 2018
Takk, 719alexanderh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
John K, Owner på Yardbird Southern Table & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018
Google-oversetting

Hello Alexander,

Thank you for reviewing Yardbird Southern Table and Bar in Miami Beach.

We are thrilled that you enjoyed the experience. l appreciate your feedback and recommendation. We look forward to hosting you again soon.

-J

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2018

Spiste på en travel kveld rett før nyttår. Fikk super service og super mat. Spiste buttermilk biscuit, chicken ‘n’ watermelon ‘n’ waffles og macaroni & cheese og alt var super godt. Kan anbefales. Kommer gjerne igjen og igjen.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HDJons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
John K, General Manager på Yardbird Southern Table & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2018
Google-oversetting


Thank you for reviewing Yardbird Southern Table and Bar in Miami Beach.

We are thrilled that you enjoyed the experience! I hope you will join us again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

Denne kan virkelig anbefales, det var deilig southern mat og god service. Fine anbefalinger og gode drinker.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Renni123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2017 via mobile enheter

God mat og populær restaurant. Litt turistfelle, og noe overpriset, men allikevel verdt å besøke. Husk å bestille bord i god tid i forveien.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Foss2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Yardbird Southern Table & Bar, så også på

 

Har du vært i Yardbird Southern Table & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din