“Utentisk meksikans restaurant med gode glutenfrie retter”
Anmeldelse av Oh Mexico Espanola Way

God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Flamingo / Lummus
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

En veldig koselig restaurant i spanskegaten med hyggelig atmosfære. Vi feiret bursdagen til en venn og fikk først chips og nydelig guakamole deretter spiste alle enchildas som smakte veldig godt! Prisen var gjennomsnittlig og porsjonene var store. Det meste på menyen kunne lages glutenfritt og maten var trygg for meg som er cøliaker 😊

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Marlenemari
EduardoAraoz, Propietario på Oh Mexico Espanola Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019

Thank you for your business and review. We are glad you enjoyed your experience.

Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Ikkje noe spesielt godt, må vente en stund på maten men god service. Men skal siest at det går jo ann å ha uflaks, kanskje dette var en dårlig dag.

Dato for besøk: april 2019
Takk, mortenferk
Anmeldt 1. april 2019 via mobile enheter

Super service fra vi kom. Margheritane deres er gode. Nachosen med saus som er på huset er gode. Tacos er super bra, men må bestilles 3 stykk av samme. Hadde vært mye bedre hvis man kunne bestilt 1 og 1.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, _rnulfk2015
EduardoAraoz, Propietario på Oh Mexico Espanola Way, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2019

Thank you for leaving your review. We are glad you joined us and enjoyed your visit.

Anmeldt 6. januar 2018 via mobile enheter

Først å fremst veldig hyggelig betjening. Alle var virkelig imøtekommende og behjelpelig. Vi spiste lunsj her, samt øl og drinker. Alt var helt fortreffelig. Passer veldig godt å ta en lunsj her.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, frodel289
Anmeldt 26. mai 2017 via mobile enheter

Spiste plain nachos og fish tacos. Nachosene var dynket i saus og var derfor blitt myke. De var allikevel blant de beste nachosene jeg har spist. Fish tacosene var også gode, men jeg har spist bedre før. Satt i baren og fikk toppservice.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, sojosss

Reisende som så på Oh Mexico Espanola Way, så også på

Har du vært i Oh Mexico Espanola Way? Del dine erfaringer!