“Kjempebra italiensk restaurant!”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. desember 2018

Vi var på Pane & Vino for middag og fikk et fantastisk måltid! Vi fikk en utrolig hyggelig servitør som heter Luca 🙂 Vi vil gjerne dra hit igjen både for kjempe god mat og service!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Stephen B

Anmeldt 18. oktober 2018

Må innrømme vi brukte Tripadvisor for å finne frem til Pane & Vino, og til gjengjeld fikk vi en super opplevelse med nydelig hjemmelaget italiensk mat. Selve stedet er også veldig hjemmekoselig og uvanlig dekorering. Det er ikke så ofte det ligger en pysjamas og et par lesebriller, noe barbersaker etcetc på toalettet - bortsett fra hjemme da :-). Fersk pasta lages midt i restauranten og hele stedet er ganske enkelt fylt med god stemning. Jeg kan garantere dere en god middagsopplevelse her.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Oddis-62
Anmeldt 14. september 2018

Lå på topp i Miami beach og det stemte med våre erfaringer. Alt fungerte fra a til å.
Bruschetta, pasta, kylling, lasagne, pannacotta og tiramisu. Sistnevnte faktisk tillaget ved bordet, litt artig.

Som nevnt, her var det fint lite å klage på, bare å ta turen når dere er i området.

Vin 8 dollar pr. glass. Totalt 207 dollar for fire.

Karakter 4,5 men det er ikke mulig på skalaen nedenfor.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, LasseS_11
Anmeldt 27. juni 2018 via mobile enheter

Vi var 3 venninner. Koselig stemning, anbefaler å bestille bord inne. Flinke servitører og deilig hjemmelaget pasta. Her står pasta kokken og lager pasta slik at alle kan se. I vinduet. Lite intimt sted.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, anielao978
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Jeg og min kjæreste besøkte restauranten da vi så den hadde fått så god omtale på TripAdvisor. Omtalen stemte og alt var helt fantastisk! Maten smakte 10/10, service upåklagelig og alle som jobbet der var veldig hyggelig og ikke minst var det en kjempe koselig atmosfære. Vi endte opp med å spise der 3/4 kvelder på rad. Vil absolutt anbefale denne restauranten til alle som verdsetter god italiensk mat!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, mafriber

Har du vært i Pane e Vino? Del dine erfaringer!