Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tommy G
Trondheim, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 2. feb. 2019
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
3,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Beachfront at Grand Beach Hotel Miami Beach
kr 2 954
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Fontainebleau Miami Beach
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Loews Miami Exterior Night B
kr 2 974
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.2 km fra Fontainebleau Miami Beach
Svømmebasseng
Ved stranden
Royal Palm Pool - Beach
kr 2 599
kr 2 326
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
3.3 km fra Fontainebleau Miami Beach
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 403
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
3.5 km fra Fontainebleau Miami Beach
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ocean Front Swimming Pool
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 477
  • Priceline
2.9 km fra Fontainebleau Miami Beach
Ved stranden
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 3 113
  • Algotels
4.5 km fra Fontainebleau Miami Beach
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 4 484
  • travelup.com
1.3 km fra Fontainebleau Miami Beach
Ved stranden
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 026
  • Priceline
2.7 km fra Fontainebleau Miami Beach
Ved stranden
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 611
  • travelup.com
5.0 km fra Fontainebleau Miami Beach
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Miami Beach
Anmeldelser (20 767)
Filtrer anmeldelser
20 767 resultater
Vurdering fra reisende
13 053
3 224
1 703
1 151
1 636
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13 053
3 224
1 703
1 151
1 636
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 20 767 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2018

Allerede når man kommer inn i resepsjonen kjenner du lukten av dette søtlige vaskemidlet som er overalt i USA, men aldri så sterkt som ved dette hotellet. Hotellet er jo velkjent, og brukt i mange filmer, men det er jo SAS hotellet i Oslo uten av jeg ønsker å bo der av den grunn? Var der på grunn av en konferanse i samme bygg, ellers ville jeg avstått. Rommet litt slitent, utsikt over et annet hotelltak, den dyreste pasta jeg har spist siden Moskva men mest av alt så er det sosiale gapet slående. Rett bak piggtrådgjerdene og overvåkningskameraene som omgir hotellene ved stranda sover de hjemløse på Miami Beach under noen busker i pålandsvinden….

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, DR_Hjertegod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Fontainebleau overrasker allerede ved innsjekk ved å bli oppgradert til er rom med mye høyere status - uten at det ble nevnt fra vår side. Servicen holdt for øvrig et svært høyt nivå. Stort, overveldende og storslott beskriver dette hotellet. Utestedet LIV var under oppussing, så det fikk vi ikke opplevd, noe som var synd. Grunnen til at det ikke blir toppscore, er at det ble funnet flere hår på badet, og at renholdet for øvrig var skuffende. Det forventes mye av et slikt hotell, og vi ble dessverre litt skuffet.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, thenorwegianfoodie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2016 via mobile enheter

Nydelig mat og service 😊
Beste biffen og french fries mrd trøffel
Fantastisk opplevelse. Anbefales på det sterkeste👏👏
Flott hotell og god atmosfære.
Fantastisk vinskap🍾🍾
Både biff, lam og dessert var nydelig

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Beate Z
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2016 via mobile enheter

Hotellrommene levde ikke opp til forventet hotellstander, renhold og service. Vi måtte bytte rom pga bråk og fyll i korridorer og naborom. Er et hotell med høg partyfaktor og ukontrollerte fester og dårlig vakthold.
Maten var bra, men veldig dyrt.
Flotte strand.

Dato for oppholdet: desember 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Karin_heroy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 7. juni 2016

Min datter og jeg tar en årlig bursdags jentetur til Florida hvert år. Vi bor alltid på Fontainbleau. Dette hotellet er fantastisk, og servicen er upåklagelig! Jeg må si at det vi ser frem til mest hvert år, er å tilbringe dagene med å slappe av i en av de mange nydelige bassengene. Manny, Jefferson og Cesar tar alltid så godt vare på oss. De er profesjonelle, imøtekommende, vennlige og morsomme! De er virkelig høydepunktet på våre turer hvert år. Min datter kommenterte før vi dro sist uke, "hva skal vi gjøre når vi kommer hjem, og ikke er med dem mere"?Haha, disse gutta er best, og vi gleder oss allerede til å komme tilbake!

Takk, rachellednorris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Fontainebleau H, Manager på Fontainebleau Miami Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2016
Google-oversetting

Dear Rachelle N.

Thank you for your kind words! Every day our Team Members strive to deliver an exceptional experience. We are thrilled to hear you enjoyed your stay with us, take advantage of our facilities and enjoy our property overall. We cannot wait to welcome you back the Fontainebleau Miami Beach!

Warmest Regards,
The Fontainebleau Miami Beach Hotel Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser