The Wizarding World of Harry Potter at Universal Orlando Resort
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve The Wizarding World of Harry Potter at Universal Orlando Resort på
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Helt utrolig detaljert. Fantastiske kulisser for en som er hardbarket Harry-Potterfan. Kjøper man interaktiv tryllestav så er det steder rundt om i parken hvor en kan bruke den for å få ting til å skje. Det går tog mellom de to parkene.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, charlottem486
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi kjøpte oss 5 dager i 3 parker billetter. Så dro vi etter kl 18.00 i parker.Med denne sparte vi på parkeringer og fastpass billetter. Vi har fått sett og gjort alt på 5 dager

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, nataliebP7625TT
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Dette var helt fantastisk laget. Og det merket vi på folkemengden. Det absolutt mest folkerike stedet vi har opplevd i hele universal området.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Shauri82
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Dette er som og komme til Harry Potter sin verden og være inne i hans eventyr.
Det var helt utrolig. Der kunne man tom kjøpe Booble Beer som de får i filmen og det smakte utrolig godt både for barna og voksne. Dere er det mest utroligste sted og være uten og være i selve filmen.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Klovnen
Anmeldt 28. juni 2018

Barna elsket Harry potterland og ikke minst simulatoren i slottet. fantastiske opptredener av personalet. Et must for besøk i Orlando med større barn

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, Thumper1974