Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
35 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 208
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 208
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.08.21
FindHotel
USD 211
USD 203
Vis tilbud
Hotels.comUSD 208
PricelineUSD 208
getaroom.comUSD 211
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (22 215)
Filtrer anmeldelser
22 216 resultater
Vurdering fra reisende
12 624
5 755
2 179
899
759
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 624
5 755
2 179
899
759
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 22 216 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Vår familie på fem, hvor av tre barn (18, 15 og 10) var fem dager på Cabana Bay. Selve leiligheten er litt liten, men resortet er svært rent og innbydende. Vi likte at det er retrostil og at de spiller f.eks. Frank Sinatra på toalettene. Bassenget er gigantisk og det er ubegrenset tilgang på håndklær.
Bordtennis, bowling og masse å finne på. Starbucks og små butikker og barer.
Shuttlebusser går direkte til Universal studios.
Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, kinekring
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2018

Et fantastisk hotell når man har med seg barn, gode senger, passe store rom og masse moro å finne på. Litt dyr og dårlig mat, men et fantastisk serviceinnstilt personale og supert opphold. Anbefales!!

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Loews Hotels and Resorts
Takk, agnetheekre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2018

Bodde på familierom som var stort og rent med separat dusj og wc som er veldig bra når det er flere på reise. Frokost var ikke inkludert men man kunne kjøpe i en liten butikk på hotellet alt man kunne trenge til frokost, hadde også helt ok middagstilbud for de som ikke spiser på Universal studios. Ikke noe fine dining akkurat men for barnefamilier passet utvalget bra. Bussing til og fra Universal studios fra kl 6 om morgenen til sent om kvelden som var helt super. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, HDJons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

今年五月一共住了三天,其中兩天到universal studios同island of adventures玩。本身book了standard room,後來upgrade了family suite,有pantry同living area。房間很大,裝修新,床頭有插頭,很方便,很舒服的酒店。

我們到步那天下雷雨,留在酒店餐廳晚餐,食物質素還可以。酒店內有商店,可以shopping。

我們是住在thunderbird那棟,沿途不是全有蓋,所以如果下大雨會比較狼背。

酒店有shuttlebus去themepark,班次密,很方便。

值得推薦給想留在環球影城兩三天的家庭客!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Annathl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Familie med tenåringer bodde på dette hotellet i 4 dager i juli. Ungene synes hotellet var helt topp, og da er jo også vi foreldre fornøyde! Fine og rene rom. Vi bodde i det nye tårnet, bygning 7. Det er bygningen nærmest inngangen til vannparken Volcano Bay. Så det er supert å bo her dersom man planlegger å besøke vannparken. Ellers går det gratis shuttle buss til de to andre Universal parkene fra hotellet hele tiden. Vi opplevde ikke å vente på dem, eller kø. Bussene tar bare 5 minutter. Det beste ved å bo på Cabana Beach Bay Hotel er at man slipper inn i alle tre Universal parkene kl 8, en time før alle andre. Det er faktisk en superfin og rolig time på morgenen.

Hotellet har to fine bassengområdet, ett for mindre barn og ett for de litt større. Det deles ut gratis badehåndklær ved bassenget. Ellers var der bordtennisbord, bowling og en arcade for barna. Eneste minuset kanskje, er at alle måltider må kjøpes i hotellets diner. Det er egentlig bare en cafeteria. Ikke noe koselig eller stemningsfullt sted, men det går jo også an å ta bussen inn til Universalparken for å spise. Man betaler ikke for å komme inn i parken for å spise.

Her kan dere trygt bo!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gromam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser