Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lund75x
5,0 av 5 boblerAnmeldt 16. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
BrittanyManzie, Guest Relations ManagerFloridays Resort Orlando, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. jan. 2019
Takk for at du bodde hos oss. Vi er begeistret for å lese hvor mye du likte våre romslige, fullt utstyrte suiter og våre fasiliteter på stedet. Vi ser frem til å ønske deg velkommen snart igjen.
16.7 km fra Floridays Resort Orlando
10.4 km fra Floridays Resort Orlando
2.8 km fra Floridays Resort Orlando
Se flere hoteller i Orlando
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss til noen dager i Orlando med barn, svigerbarn og barnebarn, men ankomsten til dette hotellet var en fiasko!
Vi var ute i god tid og sjekket inn hos en lærling som forsøkte så godt hun kunne, men alt gikk tregt og vi fikk manglende info. Etter at vi måtte purre, forsøkte de å plassere den ene av familien i et rom som var skittent og vendte ut mot en søppelhaug. To timer på overtid, var alle plassert på bra rom, men ikke i nærheten av hverandre. Når man bestiller fire rom, burde det vært en selvfølge! Meningen var at barnebarn kunne løpe til hverandre.
Familien med små barn ble slitne og grinete etter mye venting på innsjekk og betjeningen var trege og til dels uhøflig.
Som kompensasjon fikk 2 stk sen utsjekk, men nøkkelkortet ble stengt og vi måtte gå i resepsjonen for å få åpnet dette!
Dårlige muligheter for å spise frokost på hotellet om ikke den lages selv.
Kommer ikke tilbake hit!

Dato for oppholdet: januar 2019
1  Takk, livgrete_yanm
BrittanyManzie, Guest Relations Manager på Floridays Resort Orlando, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019

Kjære fremtidige gjester,

Vi er stolte av tjenesten og kvaliteten vi tilbyr til våre gjester. Vi er takknemlige for alle våre gjester som gir tilbakemelding i forhold til oppholdet, både positivt og negativt. Imidlertid mottar vi noen ganger anmeldelser der gjestene ikke skildrer den sanne historien om hva som skjedde i sin tid med oss. Denne gjesten gjorde en forespørsel om at alle 4 rommene skulle være tett sammen. Gjest kom for å sjekke inn klokken 12:04 og bekreftet at de ønsket å være i samme bygning. Vi la gjerne vite at vi kan ta imot dem i samme bygning, men rommet var ikke klar ennå, gjesten fortalte oss ikke at de ønsket å være i bygning A eller B bare. Vi fortalte også gjesten at alle rommene kanskje ikke er klare klokken 16 på grunn av hans forespørsel. På om 1 pm vi gikk videre og sjekket gjesten inn i alle rom i bygningen 6. Når vi ga nøklene til gjesten, kom gjesten tilbake veldig frekt og sa at de ikke vil være i bygning F, de vil være i bygning A eller B. Vi beklager misforståelsen, og det er da vi begynte å Forbered rommene i bygning A for dem. Som for kompensasjon for misforståelsen tilbød jeg en sen utsjekking for alle 4 rom, men gjest bare sa han trengte en sen utsjekking for 2 rom. Vårt gjesteservice-team prøver seg hardest for å imøtekomme alle gjestenes forespørsler, men det er basert på tilgjengelighet og derfor ikke garantert. I denne situasjonen var vi veldig glade for å la gjesten vite at vi kunne oppfylle deres forespørsel om å plassere alle 4 rommene i samme bygning, i nærheten, samtidig som de inkluderte en gratis oppgradering. På gjesten sjekker de tilbake til resepsjonen og varslet vårt team at de ikke ville ha noen rom i første etasje. Teamet vårt var igjen i stand til å imøtekomme deres forespørsel, men det ville være 1 rom som ville være i en annen bygning. Gjesten fikk svært respektløs for vårt team i forhold til oss ikke å kunne imøtekomme alle sine forespørsler, men endte opp med å akseptere dette arrangementet. Våre team tar våre gjester tilbakemelding veldig alvorlig og er disheartened å lese denne anmeldelsen som vårt team virkelig gjorde alt mulig og gikk utover for å imøtekomme disse gjestene forespørsler under en veldig travel, utsolgt tid på året. Vi oppfordrer alltid våre gjester til å nå ut til oss direkte for å gjøre oss oppmerksomme på alle deres forespørsler, så vi har en god mulighet til å prøve oss vanskeligst å imøtekomme dem.

Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

En resort som er helt ok. Skiller seg lite ut men leverer det den skal. Bodde der 5 døgn og alt var greit. Rommene var greie og basseng området ok. Kunne ha vært litt mer å gjøre på hotellet og solsengene ble fort tatt, men det er vanlig på slike Resorts.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, Marius H
BrittanyManzie, Guest Relations Manager på Floridays Resort Orlando, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017

Takk for at du bodde hos oss. Vi er glade for at du var fornøyd med vårt feriested. Vi setter pris på din tilbakemelding og ser frem til å ønske deg velkommen snart igjen.

Anmeldt 19. august 2016 via mobile enheter

Bodde her i 14 dager med familien min. Var kjapp innsjekk, fikk forklart hvilket bygg vi skulle bo i og var parkering ganske så rett utenfor. De sa vi fikk nyoppusset rom men det var ganske slitt. Housekeeping lå på plass nye håndklær, redde ene sengen av de tre som ble brukt og satt på plass en ny rull med toalettpapir. Utover det gjorde de ikke noe mer rent resten av de to ukene, man kunne betale for full rengjøring til 50 dollar.
Bassenget var greit, men litt kaldt, var endel områder i bassenget som bar preg av å være slitt. Boblebadet der var alltid fult av unger og ikkje mulig for voksne å sette seg ned og slappe av. Maten som ble servert i baren med bassenget var en stor skuffelse.

Vi skal bort igjen til Florida no og velger å ikkje besøke dette stedet.

Dato for oppholdet: november 2015
1  Takk, 28jul18
Anmeldt 16. mars 2016 via mobile enheter

Hadde tre fine dager i Orlando. Fine , praktiske og romslige leiligheter. Hyggelig betjening. Fellespområder ute var pent og rent. Det som drar ned inntrykket noe er omgivelsen rundt poolen. Butikken/snackbaren var ikke særlig hyggelig. Kjempedyrt å kjøpe med seg ting på rommet, og uansett hva du bestilte av mat og drikke, ble det servert i plast. Ikke særlig hyggelig og spise eller drikke av, samt at dette ikke er særlig miljøvennlid. Men dette er jo USA.

Dato for oppholdet: mars 2016
Takk, rannveigs246
Anmeldt 3. mars 2016 via mobile enheter

Var her en uke og beliggenheten er glimrende for utflukter i Orlando.
Leiligheten var stor og fin men renholdet kunne vært bedre. Hotel området var rent og fint med fine basseng. Eneste store minuset var resturanten, den var katastrofalt dårlig.

Dato for oppholdet: mars 2016
1  Takk, 293larsj