Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj med gutta boys.”
Anmeldelse av waldemars coffeebar

waldemars coffeebar
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Åmli
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Kjøkken: Europeisk
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: resturant kaffebar bistro
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med mye smak! Utrolig koselig sted med hyggelig og sjarmerende vertskap. Vi spiste Foccacia toast med en god rødvin til! Må innom hver gang vi er på hytta.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 113helenea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 76 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020

Vi kommer hit hver sommer, verdt sørlandsturen i seg selv! Koselige lokaler og uteplass med masse sjarm. Og viktigst av alt nydelig mat for hele familien og perfekt cappuccino like god som de beste i Roma <3

Dato for besøk: juli 2020
Takk, toras285
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

En strålende opplevelse. Kjempegod mat og service, og lokalene var også veldig kule. Ta turen innom Åmli for å nyte denne plassen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 637lars_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

3 familier og totalt 14 stk sultne rogalendinger fant en perle i Åmli - personlig og hyggelig service, kjempe god mat og ikke minst lykkebrønn på toalettet. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Stian R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Syklende i regn og vind en kald, norsk sommerdag så vi oss om etter et sted å søke ly og fant denne skulte perlen i Åmli. Her fikk vi en hjertelig mottakelse, fyr på peisen, tørk av våte klær, god mat og en hyggelig stund. Her finner du flere store rom med sjel og atmosfære, og en rikholdig meny. Vel verd et besøk om du kommer forbi.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, olavholta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på waldemars coffeebar, så også på

 

Har du vært i waldemars coffeebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din